Waarschijnlijk heb je al eens van Blue Monday gehoord. Dit is uitgeroepen tot de meest depressieve (maan)dag van het jaar. Maar wij hebben een manier gevonden waarop we deze dag net wat leuker kunnen maken! Benieuwd? Scroll dan snel verder!

Wat is Blue Monday?

Blue Monday is uitgeroepen tot meest depressieve dag van het jaar. De winter is in volle gang, de dagen zijn kort en de werkweek is weer begonnen: drie dingen waar we niet bepaald vrolijk van worden. Gelukkig weten veel webshops en winkels daar leuk op in te spelen. Winkels zoals FonQ geven namelijk leuke kortingen weg! Het zijn geen aanbiedingen zoals we bij Black Friday gewend zijn, maar het is zeker de moeite waard!

Wanneer is Blue Monday?

Blue Monday is de derde maandag van het jaar. In 2020 valt Blue Monday op 20 januari. Zet ‘m in je agenda (en met een smiley erbij), want de deals wil je niet missen!

Welke deals scoor ik tijdens Blue Monday?

Hoe tof is het dat webshops korting weggeven op de meest depressieve dag van het jaar?! Zo wordt je dag direct een stuk leuker. De groep met deelnemende winkels is nog niet heel groot, maar blijft gelukkig wel elk jaar groeien! FonQ heeft afgelopen jaar tijdens Blue Monday een leuke deal gelanceerd. Zo kreeg je bij elke €100 die je uitgaf €10 korting. Dus bij een totaalprijs van €200 kreeg je €20 korting en bij €300 €30 korting. En dat alleen maar omdat het een ‘depressieve’ dag is. Mooi meegenomen! Blijf Blackfridaysale.nl in de gaten houden om te zien welke winkels er meedoen aan Blue Monday 2020!