Coolblue

Korting op bijna alle producten!

Zeg je Black Friday, dan zeg je Coolblue. Coolblue is een van dé grootste webshops (en tegenwoordig ook offline stores) die je zeker niet mag missen tijdens de Black Friday sale. Coolblue loopt niet met de menigte mee, maar doet het juist heel anders dan zijn concurrenten. Benieuwd hoe jij de beste Coolblue Black Friday deals kan scoren? Lees dan vooral verder.

Coolblue Black Friday deals

Als je de foto hierboven ziet, snap je wat we bedoelen als we het hebben over Blue Friday bij Coolblue. Dit bedrijf heeft er een geheel eigen draai aan gegeven. Nice! Maar wat betekent dat voor jou? Coolblue is anders dan anderen en viert daarom ook op een andere datum Black (of eigenlijk Blue) Friday. Blue Friday is namelijk al een week eerder dan de reguliere Black Friday sale, zodat jij nog langer kan genieten van de beste acties. Dus zorg dat jij en je spaarrekening voorbereid zijn, want nog niet veel mensen weten dat de Blue Friday sales een weekje eerder aangeboden worden! Benieuwd op welke datum Black Friday 2020 valt – en je dus alvast terug kan rekenen wanneer Blue Friday is? Bekijk het op onze ‘Wat is Black Friday?‘ pagina! 

Black Friday Coolblue

Korting Coolblue Black Friday

Welke producten in de sale vallen tijdens Black Friday, is nog niet bekend. Maar van voorgaande jaren weten we dat Coolblue niet één, maar vier tot vijf dagen scherpe acties aanbiedt. Denk aan acties op elektronica, wasmachines, stofzuigers en thermostaten. 

En weet je wat het mooie is aan Blue Friday van Coolblue? Doordat je jouw nieuwe wasmachine, laptop of robotstofzuiger nog voor de drukte van Black Friday koopt, is de kans groot dat jij je producten wél op tijd binnen krijgt. Doe er dus je voordeel mee! 

Coolblue Black Friday 2020

Dus, ben jij er klaar voor om dit jaar de tofste producten uit het assortiment van Coolblue in te slaan? Je kan je producten eenvoudig bestellen via de webshop en vanaf dan voor de deur wachten tot je pakketje is besteld óf je kan je bestelling afhalen in een van de Coolblue vestigingen in Nederland. Benieuwd in welke steden je Coolblue winkels kan vinden? Bekijk ze hier:

  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Groningen
  • Haarlem
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Let je wel op dat de winkels niet bedoeld zijn om producten te kopen, alleen om je bestelling op te halen of je bestelling retour te zenden? Scheelt je weer tijd en energie. 

De beste Coolblue Blue Friday deals scoor je zo

Jij bent benieuwd hoe jij dit jaar de beste deals kan scoren. Die nieuwe laptop, tablet, wasmachine, koffiezetapparaat of stofzuiger móet natuurlijk van jou zijn. Maar hoe doe je dat nou, want je bent immers niet de enige die wil profiteren van die scherpe deals. Deze tips gaan je vast en zeker helpen. 

  • Blue Friday begint al een week van tevoren, dus een week voor de officiële Black Friday sale begint. Wat niet veranderd is, is de tijd waarop je online de beste deals kan scoren. Zet je laptop aan, maak een kop koffie klaar en zorg dat je om 00:01u ‘s nachts klaar zit, want dan begint de sale. Dit is hét moment waarop er nog weinig is uitverkocht. Als je ‘s ochtends op je gemakje wil kijken, is de helft al uitverkocht. En nee, dat is geen grapje. 
  • Heb je voldoende geld overgesluisd van je spaarrekening naar je betaalrekening? En hoe zit het met je daglimiet? Zorg dat je goed voorbereid bent. Een creditcard is overigens ook een goede optie, maar pas wel op dat je het wel terug moet betalen. Geef dus niet meer uit dan je hebt.