Playstation 5 Black Friday

Tot wel 30% korting!

Wie denkt dat een Playstation enkel is om games op te spelen, heeft het mis. Een Playstation 5 is zo divers, dat je eigenlijk niets anders meer nodig hebt. Tv kijken, Netflixen (of liever Disney+ of Prime voor de liefhebbers).. En natuurlijk je favoriete games spelen. Want de nieuwe Playstation 5 is razendsnel. En met Black Friday gaat ‘ie ook razendsnel over de toonbank, dus wees er snel bij voor je de te gekke Playstation 5 deals mist!

Black Friday Playstation 5 deals

Wij hebben een handig overzicht gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de Playstation 5. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je moet zijn!

Shop bij Bol.com

Shop bij Coolblue.nl

Shop bij Mediamarkt.nl

Shop bij Amazon.nl

Playstation 5 aanbieding

Met de Playstation 5 kun je eindeloos genieten van perfecte kwaliteit, de nieuwste games en fantastische verbinding. Heerlijk om op je luie zondag te gamen met vrienden of om samen met je partner een filmpje op te kijken. De Playstation 5 is pas net uit, maar heeft nu al duizenden harten weten te veroveren. Ook die van jou?

Zo scoor je de Playstation 5 tijdens Black Friday

Elke nieuwe Playstation brengt het hoofd van een fanatieke gamer op hol. Wees er dus op voorbereid dat jij niet de enige bent die de Playstation 5 wil bestellen tijdens Black Friday. Om jou een handje te helpen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Zo hoef je niet met lege handen naar huis deze Black Friday editie!

  1. Veel webshops bieden de Playstation 5 aan. Genoeg keuze, dus! Sla de URL van deze pagina op, zodat je ‘m tijdens Black Friday makkelijk kunt openen. Is de Playstation 5 uitverkocht bij de eerste winkel? Dan kan je bij een van de andere webshops kijken of ze daar nog wel op voorraad zijn!
  2. Ga je de Playstation 5 in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday. En weet ook waar de Playstation precies ligt, zodat je tijdens Black Friday precies weet waar je naar toe moet lopen. Scheelt je weer tijd! Zo ligt de Playstation 5 bij de Mediamarkt niet in de schappen, maar achterin in het magazijn. Je moet er dus echt om vragen bij een medewerker!