Vuurtafel Black Friday

15% korting met de code "Blackfriday15"

Kun jij wel wat extra sfeer in de tuin of op het terras gebruiken? Dan is een vuurtafel de perfecte toevoeging. Met een vuurtafel voeg je namelijk direct extra sfeer en warmte toe aan je tuin. Voor de portemonnee is het echter wat minder.. Tenminste, als je je vuurtafel of vuurzuil niet tijdens Black Friday koopt. Want met de code “BlackFriday15” krijg je 15% korting bij Vuurtafelsonline.nl!

Black Friday vuurtafel deals bij Vuurtafelsonline.nl

Met een heerlijk brandend vuurtje is jouw tuin de perfecte plek om te chillen. Ook in het voorjaar en najaar. En als je zoveel korting krijgt, geniet je er misschien nog wel veel meer van! Bij Vuurtafelsonline.nl kun je een vuurtafel of vuurzuil met korting bestellen. Let je er wel op dat de korting niet direct wordt verrekend? Je moet zelf even een kortingscode invoeren.

Vuurtafel BLack Friday

Vuurtafel deals tijdens Black Friday

Met maar liefst 15% korting kun je veel geld besparen. 15% klinkt misschien niet heel veel, maar is op een prijs voor een vuurtafel een flink bedrag. Je kunt namelijk tot wel 200 euro op je aankoop besparen! Maak het geheel compleet met een glasombouw en keramische boomstammetjes.

Eens wat anders? Koop dan een losse inbouwbrander en maak zelf je vuurtafel! Met inbouwbranders van EasyFires ben je gegarandeerd van goede kwaliteit!

Zo scoor je de beste vuurtafel Black Friday deals

Tijdens Black Friday kun je er niet vroeg genoeg bij zijn. Want met zoveel korting op je nieuwe vuurtafel is het echt de moeite waard om op de website van Vuurtafelsonline.nl te kijken en te gekke deals te scoren.

  • De echte Black Friday deals beginnen al rond middernacht. Moet je werken op Black Friday? Dan kun je gelukkig ook nog voor je werk of na je werk online shoppen.
  • Bepaal van tevoren welke vuurtafel of vuurzuil perfect past in jouw tuin of terras. Twijfel je? Dan kun je altijd foto’s van klanten bekijken op de website.