Kan jij niet wachten tot Black Friday begint en jij producten met korting kan shoppen? Markeer 11 november maar in je agenda, want dan is het Singles Day! Benieuwd wat Singles Day nu eigenlijk inhoud en wat je er van kan verwachten? Wij leggen het je graag uit!

Shop de beste Singles Day 2021 acties hier!

Wat is Singles Day?

Singles Day is dé dag voor de vrijgezellen onder ons. We hebben Valentijnsdag, de dag voor verliefde koppels. Maar waarom geen feestdag om te vieren dat je lekker vrijgezel bent?! Daarom is Singles Day in het leven geroepen. Deze ‘feestdag’ is ontstaan in China waar Chinese jongeren maar wat trots waren op het feit dat ze vrijgezel zijn en dit graag willen vieren. En dat kregen de winkels natuurlijk ook door. Winkels begonnen korting aan te bieden op Singles Day om het voor de ‘singles’ nog net wat leuker te maken!

Net als Black Friday is Singles Day via social media overgevlogen naar Nederland. De feestdag is in 1993 ontstaan, maar pas sinds een aantal jaar in Nederland bekend. Steeds meer winkels sluiten zich aan en geven op Singles Day een speciale korting!

Wanneer is Singles Day?

Singles Day is elk jaar op 11 november, ofwel 11-11. Het nummer één staat voor het individu en voor het alleen zijn. Zet het dus alvast in je agenda, want de kortingen wil je niet mislopen!

Welke deals scoor ik op Singles Day?

Op Valentijnsdag koop je cadeaus voor je partner, maar op Singles Day koop je juist de lekkerste luchtjes, de mooiste kleding en accessoires voor jezelf. Want Singles Day is all about you! Zo bieden Bol.com en MediaMarkt toffe deals aan voor o.a. parfum, games voor je PlayStation, kleding, accessoires, elektronica en meer. En het gaat ook niet om kleine aanbiedingen. BBC geeft korting tot wel 30%! En in sommige gevallen loopt de korting zelfs op tot maar liefst 60%! Single zijn is dus niet zo vervelend als je dacht. Partner of niet, Singles Day is voor iedereen. Dus sla je slag, voordat jouw favoriete producten zijn uitverkocht!

Heb je Singles Day net gemist? Gelukkig is het twee weken later alweer Black Friday, waarbij de kortingen pas echt hoog op gaan lopen. Houdt onze website dus goed in de gaten voor de beste deals!