Coolblue Black Friday

Zeg je Black Friday, dan zeg je Coolblue. Coolblue is een van dé grootste webshops (en tegenwoordig ook offline stores) die je zeker niet mag missen tijdens de Black Friday sale. Coolblue loopt niet met de menigte mee, maar doet het juist heel anders dan zijn concurrenten. Benieuwd hoe jij de beste Coolblue Black Friday deals kan scoren? Lees dan vooral verder.

Coolblue Black Friday deals

Jij wil natuurlijk weten welke deals je dit jaar kunt scoren tijdens de Coolblue Black Friday. Wij hebben een lijstje met de beste deals voor je op een rijtje gezet:

Korting Coolblue Black Friday

Waarom één dag deals aanbieden als je dat ook langer kunt doen?! Daarom scoor je bij Coolblue maar liefst 11 dagen lang te gekke deals. Denk aan acties op elektronica, wasmachines, stofzuigers en thermostaten. Niemand wil immers teveel betalen, toch?!

En weet je wat het mooie is aan Blue Friday van Coolblue? Doordat je jouw nieuwe wasmachine, laptop of robotstofzuiger nog voor de drukte van Black Friday koopt, is de kans groot dat jij je producten wél op tijd binnen krijgt. Doe er dus je voordeel mee! 

Coolblue Black Friday 2022

Dus, ben jij er klaar voor om dit jaar de tofste producten uit het assortiment van Coolblue in te slaan? Je kan je producten eenvoudig bestellen via de webshop en vanaf dan voor de deur wachten tot je pakketje is besteld óf je kan je bestelling afhalen in een van de Coolblue vestigingen in Nederland. Benieuwd in welke steden je Coolblue winkels kan vinden? Bekijk ze hier:

  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Groningen
  • Haarlem
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Let je wel op dat de winkels niet bedoeld zijn om producten te kopen, alleen om je bestelling op te halen of je bestelling retour te zenden? Scheelt je weer tijd en energie. 

De beste Coolblue Blue Friday deals scoor je zo

Jij bent benieuwd hoe jij dit jaar de beste deals kan scoren. Die nieuwe laptop, tablet, wasmachine, koffiezetapparaat of stofzuiger móet natuurlijk van jou zijn. Maar hoe doe je dat nou, want je bent immers niet de enige die wil profiteren van die scherpe deals. Deze tips gaan je vast en zeker helpen. 

  • Blue Friday begint al een week van tevoren, dus een week voor de officiële Black Friday sale begint. Wat niet veranderd is, is de tijd waarop je online de beste deals kan scoren. Zet je laptop aan, maak een kop koffie klaar en zorg dat je om 00:01u ‘s nachts klaar zit, want dan begint de sale. Dit is hét moment waarop er nog weinig is uitverkocht. Als je ‘s ochtends op je gemakje wil kijken, is de helft al uitverkocht. En nee, dat is geen grapje. 
  • Heb je voldoende geld overgesluisd van je spaarrekening naar je betaalrekening? En hoe zit het met je daglimiet? Zorg dat je goed voorbereid bent. Een creditcard is overigens ook een goede optie, maar pas wel op dat je het wel terug moet betalen. Geef dus niet meer uit dan je hebt. 

 

Wat zijn de beste deals tijdens de Coolblue Black Friday?

Tijdens Black Friday (of eigenlijk Blue Friday) van Coolblue scoor je de beste deals. Denk aan hoge kortingen op tv’s, laptops, smartphones, stofzuigers, föhns en meer! Houd deze pagina goed in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de beste Coolblue Black Friday deals.

Wanneer begint de Coolblue Black Friday?

Coolblue heeft van Black Friday, Blue Friday gemaakt. Net iets anders dan bij andere winkels. Wat ook anders is, is dat zij een week eerder hun deals aanbieden. Zorg daarom dat je klaar zit, want OP = OP! Als eerste op de hoogte zijn van de deals? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Zijn de Coolblue Black Friday deals ook in de winkel beschikbaar?

De Coolblue deals zijn tijdens Black Friday enkel online beschikbaar. De fysieke winkels van Coolblue zijn enkel voor het bekijken van verschillende producten en het afhalen van je bestelling. Wil je geld besparen op je nieuwe tv, chromebook, tablet of smartphone? De beste deals scoor je online via ons platform.