Wil je jouw website aanmelden op het snelst groeiende Black Friday platform in Nederland? Dat kan! Op deze pagina lees je hoe je jouw winkel kan aanmelden en aan welke voorwaarden jouw webshop of winkel moet voldoen.

Winkel aanmelden op Blackfridaysale.nl

Blackfridaysale.nl is een platform waarop alle Black Friday deals te vinden zijn. Wij zijn constant bezig met het toevoegen van toffe merken om ons overzicht van deelnemende winkels nog groter te maken. Wil jij jouw webshop ook toevoegen aan ons overzicht en zo meer verkopen genereren tijdens de belangrijkste periode van het jaar?

Belangrijk is dat je aangesloten moet zijn bij een affiliate programma zoals DaisyCon, Awin of Tradetracker. Om Black Friday Sale te laten bestaan, zijn inkomens nodig. Dankzij de affiliate links krijgt Blackfridaysale.nl een kleine vergoeding. Daarnaast is het belangrijk dat jij ook echt Black Friday korting aanbiedt. Biedt jouw website dit niet aan? Dan wordt de website niet toegevoegd aan ons Black Friday deals overzicht.

Verdere vragen?

Heb je een vraag over het aanmelden van jouw winkel op Black Friday Sale? Neem contact op door te mailen naar info@blackfridaysale.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wij streven ernaar om je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.