Als fanatiek shopper klinken de Kleine Straat, de Grote Straat en de Maastrichter Brugstraat je vast bekend in de oren. Hier kun je namelijk urenlang verdwalen in de rijen met winkels en de leukste koopjes vinden. Helemaal tijdens Black Friday! Ook in Maastricht genieten van alle Black Friday deals? Je shopt de deals in de winkel, maar het is nog makkelijker om online te bestellen! Daarom hebben wij de beste Black Friday Maastricht deals voor je op een rijtje gezet. Zo kun je vanuit je luie stoel toch de beste deals scoren!

In dit overzicht zie je welke winkels uit Maastricht gegarandeerd mee doen aan Black Friday en dus flinke kortingen geven op hun assortiment. Je kunt je favoriete producten eenvoudig bestellen en laten bezorgen bij je woning in Maastricht, maar ook op een later moment ophalen in de winkel bij jou in de buurt.

Welke winkels doen er mee aan Black Friday in Maastricht?

Ook dit jaar kun je bij veel winkels in de binnenstad van Maastricht terecht voor mooie Black Friday aanbiedingen. Van grote merken, zoals MediaMarkt en H&M, weten we dat er weer veel mooie kortingen aankomen. Naast grote merken doen ook steeds vaker kleine winkels uit Maastricht mee aan Black Friday. Houdt onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle deelnemende winkels in Maastricht!

Welke Black Friday deals zijn er in Maastricht?

De exacte deals zijn nog niet bekend, maar worden zeer binnenkort bekend gemaakt. Je kunt rekenen op kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 70%! Op Blackfridaysale.nl zie je binnenkort het volledige overzicht met de beste Black Friday deals die je in Maastricht kunt scoren.

Wat zijn de openingstijden tijdens Black Friday in Maastricht?

Wil je online de beste deals scoren? Dan kun je al vanaf middernacht online shoppen. Liever in de winkel op zoek gaan naar goede deals? De openingstijden verschillen per winkel. Bekijk de website van de winkel waar jij wil gaan shoppen, want vaak passen fysieke winkels hun openingstijden aan voor Black Friday.

Hoeveel korting krijg ik in Maastricht met Black Friday?

Dat je korting gaat scoren tijdens Black Friday, is al duidelijk. Maar hoeveel?! De kortingen beginnen vaak vanaf 20% korting en kunnen oplopen tot maar liefst 70% korting! Daarmee kun je honderden euro’s op je aankoop besparen! Of je nu gaat shoppen in Maastricht of gewoon online de beste deals pakt: Black Friday wordt jouw dag!