Hunkemoller

Black Friday is dé dag van het jaar waarop jij kan genieten van de beste deals. Van een nieuwe tv en een gloednieuwe (sport)outfit tot je dagelijkse boodschappen of een dagje uit: tijdens Black Friday scoor je de beste deals op veel verschillende producten en diensten. Sla je slag tijdens Black Friday en shop de mooiste lingerie bij de Hunkemoller Black Friday sale!

Black Friday bij Hunkemoller

Tijdens Black Friday scoor je de beste deals online en in de winkels. Ga jij dit jaar ook je slag slaan? Bij Hunkemoller hebben ze te gekke deals voor je in petto. We kunnen je nog niet precies aangeven welke deals dat zijn, maar we kunnen je wel alvast vertellen dat het de moeite waard is om nog even te wachten met het bestellen van je nieuwe lingerie en sportkledingWant wat we wel zeker weten, is dat je korting ontvangt op de hele collectie!Black Friday komt voor ons Nederlanders goed uit. In Amerika, de plek waar Black Friday oorspronkelijk vandaan komt, worden veel kerstcadeaus ingeslagen met hoge kortingen. In Nederland hebben we naast Kerst ook nog eens flink wat surprises en schoenen te vullen tijdens Sinterklaas. Shop daarom de mooiste lingerie, sportkleding en accessoires voor je vriendin of voor jezelf.

Hunkemoller kortingscode

Korting, dat is waar het tijdens Black Friday om draait! En als Nederlander klinkt dat natuurlijk als muziek in de uren. Tijdens Black Friday hoef je gelukkig geen kortingscodes in te voeren, bij veel webshops en winkels wordt die korting automatisch verrekend bij de kassa. Hoe fijn is dat! Tijdens de Hunkemoller Black Friday sale kan je zowel online als in de winkels je slag slaan. Hunkemoller heeft maar liefst 180+ vestigingen in Nederland. Er zit er vast eentje bij jou in de buurt!

Black Friday wordt vaak uitgebreid met een Black Friday weekend en afsluitende Cyber Monday. Dat betekent dat je niet één, maar vaak maar liefst vier(!) dagen kunt genieten van de beste deals! Ook Hunkemoller pakt het helemaal goed aan, want zij geven maar liefst 6(!) dagen korting weg! Moet je werken tijdens Black Friday? No worries, je hebt genoeg tijd om de beste deals in te slaan!


Hunkemoller acties scoren met deze tips

Je bent niet de enige die tijdens Black Friday de beste deals van Hunkemoller wil scoren. Om ervoor te zorgen dat jij niet met lege handen naar huis hoeft, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. Daarmee gaat het scoren van die sportoutfit of dat mooie setje zeker weten lukken!

  • Online shoppen? De Black Friday deals beginnen al rond 12 uur ‘s nachts. Wil jij de mooie items uit de nieuwste collectie niet mislopen? Dan raden we je aan om ‘s nachts klaar te zitten achter je telefoon, tablet of laptop. De kans dat jouw gewenste items nog op voorraad zijn is dan het grootst!
  • Ben je bang dat jouw gewenste items als eerste uitverkocht raken? Zoek deze items online op en sla de URL van deze pagina op. Zo ben je tijdens Black Friday maar één klik verwijderd van het bestellen van jouw gewenste items!
  • Liever in de winkel shoppen? Let dan even goed op de openingstijden van de dichtstbijzijnde winkel, want veel winkels passen hun openingstijden aan. Zo openen winkels eerder en sluiten ze later.
  • Niet als kip zonder kop door de winkel rennen, net zoals de rest? Loop een paar dagen van tevoren een oefenrondje in de winkel. Waar ligt dat ene product wat jij graag wil bemachtigen? Als je dat weet, heb je al een grote voorsprong op je ‘concurrenten’!