Ziengs

Black Friday is dé dag van het jaar waarop jij kan genieten van de beste deals. Van een nieuwe tv en een gloednieuwe (sport)outfit tot je dagelijkse boodschappen of een dagje uit: tijdens Black Friday scoor je de beste deals op veel verschillende producten en diensten. Sla je slag tijdens Black Friday en shop jouw nieuwe paar schoenen bij de Ziengs Black Friday sale!

Black Friday bij Ziengs

Tijdens Black Friday scoor je de beste deals online en in de winkels. Ga jij dit jaar ook je slag slaan? Bij Ziengs hebben ze te gekke deals voor je in petto. We kunnen je nog niet precies aangeven welke deals dat zijn, maar we kunnen je wel alvast vertellen dat het de moeite waard is om nog even te wachten met het bestellen van je nieuwe sneakers, laarsjes of andere schoenenWant wat we wel zeker weten, is dat je korting ontvangt op veel verschillende schoenen!

Black Friday komt voor ons Nederlanders goed uit. In Amerika, de plek waar Black Friday oorspronkelijk vandaan komt, worden veel kerstcadeaus ingeslagen met hoge kortingen. In Nederland hebben we naast Kerst ook nog eens flink wat surprises en schoenen te vullen tijdens Sinterklaas. Scoor daarom je nieuwe paar schoenen om cadeau te doen aan je partner, familie, vrienden of om gewoon zelf te halen. Er moet wel een mooie schoen staan om gevuld te worden natuurlijk!


Ziengs kortingscode

Korting, dat is waar het tijdens Black Friday om draait! En als Nederlander klinkt dat natuurlijk als muziek in de uren. Tijdens Black Friday hoef je gelukkig geen kortingscodes in te voeren, bij veel webshops en winkels wordt die korting automatisch verrekend bij de kassa. Hoe fijn is dat! Tijdens de Ziengs Black Friday sale kan je zowel online als in de winkels terecht voor de beste deals. Met meer dan 80 filialen in Nederland is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt! Check de website van Ziengs om te kijken welke winkel het dichtst bij jou in de buurt zit!

Black Friday wordt vaak uitgebreid met een Black Friday weekend en afsluitende Cyber Monday. Dat betekent dat je niet één, maar maar liefst vier(!) dagen kunt genieten van de beste deals! Ook Ziengs pakt het goed aan met een Black Friday weekend. Moet je werken tijdens Black Friday? No worries, je kan het hele weekend goede deals scoren. Zo loop je volgend seizoen weer op de mooiste sneakers, laarsjes, instappers of pumps!

Ziengs acties scoren met deze tips

Je bent niet de enige die tijdens Black Friday de beste deals van Ziengs wil scoren. Om ervoor te zorgen dat jij niet met lege handen naar huis hoeft, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. Daarmee gaat het scoren van dat nieuwe paar schoenen zeker weten lukken!

  • Online shoppen? De Black Friday deals beginnen al rond 12 uur ‘s nachts. Wil jij die sneakers of dat toffe paar laarzen niet mislopen? Dan raden we je aan om ‘s nachts klaar te zitten achter je telefoon, tablet of laptop. De kans dat jouw gewenste items nog op voorraad zijn is dan het grootst!
  • Ben je bang dat jouw gewenste items als eerste uitverkocht raken? Zoek deze items online op en sla de URL van deze pagina op. Zo ben je tijdens Black Friday maar één klik verwijderd van het bestellen van je nieuwe paar schoenen!
  • Liever in de winkel shoppen? Let dan even goed op de openingstijden van de dichtstbijzijnde winkel, want veel winkels passen hun openingstijden aan. Zo openen winkels eerder en sluiten ze later.
  • Niet als kip zonder kop door de winkel rennen, net zoals de rest? Loop een paar dagen van tevoren een oefenrondje in de winkel. Waar ligt dat ene product wat jij graag wil bemachtigen? Als je dat weet, heb je al een grote voorsprong op je ‘concurrenten’!