De Koopgoot, Lijnbaan, Alexandrium of liever de Meent? In Rotterdam kun je eindeloos shoppen. En al helemaal tijdens Black Friday! Je shopt de deals in de winkel, maar het is nog makkelijker om online te bestellen! Daarom hebben wij de beste Black Friday Rotterdam deals voor je op een rijtje gezet. Zo kun je vanuit je luie stoel toch de beste deals scoren!

In dit overzicht zie je welke winkels uit Rotterdam gegarandeerd mee doen aan Black Friday en dus flinke kortingen geven op hun assortiment. Je kunt je favoriete producten eenvoudig bestellen en laten bezorgen bij je woning in Rotterdam, maar ook op een later moment ophalen in de winkel bij jou in de buurt.

Welke winkels doen er mee aan Black Friday in Rotterdam?

Rotterdam is the place to be om Black Friday deals te scoren. Van grote merken, zoals MediaMarkt en H&M, weten we dat er weer veel mooie kortingen aankomen. Naast grote merken doen ook steeds vaker kleine winkels uit Rotterdam mee aan Black Friday. Houdt onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle deelnemende winkels in Rotterdam!

Welke Black Friday deals zijn er in Rotterdam?

De exacte deals zijn nog niet bekend, maar worden zeer binnenkort bekend gemaakt. Je kunt rekenen op kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 70%! Op Blackfridaysale.nl zie je binnenkort het volledige overzicht met de beste Black Friday deals die je in Rotterdam kunt scoren.

Wat zijn de openingstijden tijdens Black Friday in Rotterdam?

Wil je online de beste deals scoren? Dan kun je al vanaf middernacht online shoppen. Liever in de winkel op zoek gaan naar goede deals? De openingstijden verschillen per winkel. Bekijk de website van de winkel waar jij wil gaan shoppen, want vaak passen fysieke winkels in Rotterdam hun openingstijden aan voor Black Friday.

Hoeveel korting krijg ik in Rotterdam met Black Friday?

Dat je korting gaat scoren tijdens Black Friday, is al duidelijk. Maar hoeveel?! De kortingen beginnen vaak vanaf 20% korting en kunnen oplopen tot maar liefst 70% korting! Daarmee kun je honderden euro’s op je aankoop besparen! Dus of je nu vanuit huis of in de winkelstraten van Rotterdam gaat bestellen: korting pak je gegarandeerd!