Hema

Hema is de winkel voor iedereen. Je kan hier terecht voor kleding, woonaccessoires, kantoorartikelen, beauty en verzorging en meer! Kortom: je kan hier altijd terecht voor leuke items. En tijdens Black Friday wordt het shoppen bij Hema nog leuker, want tijdens Black Friday biedt Hema te gekke deals aan! Benieuwd naar de deals? Wij vertellen je hier meer over!

Hema Black Friday

Tijdens Black Friday, de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving, shop je bij Hema leuke deals. En doordat Hema echt een winkel voor iedereen is, kan iedereen dus zijn slag slaan! Een nieuwe outfit nodig, tijd om je kantoor te ordenen met nieuwe opbergboxen, je woning wat kleur geven met nieuwe kussens of gewoon trek in die lekkere Hema tompouce? Hema biedt altijd al goede prijzen, maar tijdens Black Friday wordt het shoppen nog veel leuker! De deals kunnen namelijk oplopen tot 50% korting!

Hema.nl Black Friday

Met meer dan 500 winkels door heel Nederland is er altijd wel een Hema bij jou in de buurt. Maar wist je dat je tijdens Black Friday ook gewoon online kan shoppen? Handig voor als je moet werken of je geen tijd hebt om naar de Hema winkel te gaan! Je bent natuurlijk ook van harte welkom in de winkel. En Hema gelooft niet in één dag vol korting, maar maakt er een Black Friday weekend van! Zo is het voor iedereen mogelijk om goede deals te scoren.

Zo scoor je de beste Hema Black Friday deals

Je bent niet de enige die dit jaar goede deals wil inslaan. Om ervoor te zorgen dat jij niet met lege handen naar huis hoeft, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. Hiermee scoor jij gegarandeerd de producten die op jouw verlanglijstje (of die van je partner of kids) staan!

  • Shoppen op Hema.nl? De collectie is reuze! Maak daarom van tevoren een lijstje met producten die je wil hebben. Zet de URL’s van deze pagina’s op een lijstje. Als Black Friday aanbreekt, kan je snel de URL’s aanklikken en ben je direct op de juiste pagina!
  • Toch liever in de winkel shoppen? Ook dan is het handig om je lijstje erbij te houden. Ga een aantal dagen van tevoren naar de winkel en kijk waar alles ligt. Zo hoef je tijdens Black Friday niet uren te zoeken naar dat kopje of die toilettas.
  • De openingstijden van de Hema winkels kunnen aangepast zijn. Sommige vestigingen zijn bijvoorbeeld eerder geopend en sluiten later. Let daar dus op, zodat je weet wanneer je van huis moet (om een van de eerste te zijn!)
  • De deals beginnen online al rond middernacht. Wil je echt niet misgrijpen dit jaar? Zorg dan dat je om 12 uur ‘s nachts al klaar zit. Hoe langer je wacht, des te groter is de kans dat bepaalde producten al uitverkocht raken.