Verf Black Friday

30% korting op verf bij Praxis!

Er is altijd wel iets om te verven in huis. Die trap die nu écht opnieuw geverfd moet worden, dat muurtje dat je toch liever een ander kleurtje geeft of de kozijnen die je een nieuw leven in wil blazen met een likje verf. Waar je ook verf voor nodig hebt, je weet: verf is niet goedkoop. Behalve tijdens de Praxis Black Friday dagen. Je krijgt namelijk 30% korting op alle verf! Dat wil je niet missen!

Black Friday deals voor verf

Histor, Flexa, Perfection, Hammerite, Glitsa.. Echt alle merken doen mee aan deze te gekke Black Friday actie. Met jouw Praxis Plus account scoor je 30% korting op elke verf in het assortiment. Dat geldt op de standaard kleuren, maar ook op mengverf! En sommige kleuren en soorten verf zijn nog verder afgeprijsd vanwege huidige. Je kunt rekenen op kortingen tot wel 50%! Maar wees er snel bij, want voor je het weet is jouw gewenste kleur of type verf uitverkocht!

Verf Black Friday

Dus, heb je verf nodig? Je kunt zowel online op Praxis.nl als in een van de Praxis vestigingen terecht voor deze te gekke deal. Je hebt tot zondag 28 november de tijd om jouw verf met flinke korting tot wel €20 te kopen of bestellen.

Alle verf Black Friday deals bij Praxis

Deze deal is uitsluitend verkrijgbaar bij Praxis. Je kunt deze deal dus nergens anders scoren. Vanaf maandag 22 november tot zondag 28 november heb jij de tijd om deze Praxis Plus deals te scoren. Ben je nog geen Praxis Plus lid? Je kunt je eenvoudig en volledig kosteloos online inschrijven. Naast deze verf deal houdt Praxis je via Praxis Plus als eerste op de hoogte van te gekke deals.

Bekijk direct online waar de dichtstbijzijnde locatie van Praxis gevestigd is. Heb je geen tijd om deze verf deals in de winkel te scoren? Je kunt de verf ook bestellen via Praxis.nl. Shopse!