Dyson V15 Detect complete Extra Black Friday

Black Friday Dyson deals

De Dyson V15 heeft een motor die ongeveer 14 luchtwatt aan zuigkracht genereert, wat u zal doen zeggen ooh-ah! Hij beschikt ook over de nieuwe Dyson digitale motor, gemaakt van een legering die geschikt is voor gebruik in de ruimte, die tot 110.000 keer per minuut ronddraait! En geen zorgen meer over snoeren met dit snoerloze wonder.

Shop deze stofzuiger met korting tot €50!

Dit model is net vorige maand uitgebracht na maanden van ontwikkeling en testen voor maximale prestaties. De lange levensduur van de batterij betekent dat u gemakkelijk uw huis met vier slaapkamers kunt schoonmaken voordat u de batterij weer moet opladen. In staat om te transformeren in verschillende soorten gereedschap – zowel oud als nieuw – is dit model geweldig voor alle vloertypen.

Een gloednieuwe Dyson V15 Detect Complete kopen in de sale

De Dyson stofzuigers worden hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je je Dyson stofzuigers wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel honderden euro’s besparen op je aankoop! En niet alleen op een Dyson V15 Detect Complete, maar ook op de V8 Total Clean, V10 animal.. You name it!

Dyson V15 Detect Complete aanbieding

De Dyson V15 Detect Complete is uitgerust met het nieuwste op het gebied van stofzuigertechnologie. Dit model heeft alle geweldige functies en gereedschappen die u van een Dyson mag verwachten, plus:

– De nieuwe en verbeterde digitale motor (die tot 110.000 keer per minuut ronddraait)

– Een lange levensduur van de batterij voor uw gemak

– Alle soorten accessoires, inclusief een groter bereik zodat u meer terrein kunt bestrijken

Normaliter betaal je zo’n €799 voor deze stofzuiger, maar met Black Friday bespaar je tot wel €50!

Zo scoor jij een Dyson tijdens Black Friday

Nog snel even je huis stofzuigen voordat je kerstdiner met de familie begint? Of wil je in het nieuwe jaar écht niet meer staan te klunzen met die veel te oude stofzuiger? Dan is het tijd om te gaan voor een Dyson, met Black Friday korting natuurlijk. Jammer genoeg ben je niet de enige.. Wil je niet met lege handen naar huis? Lees dan deze tips!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je Dyson stofzuigers kan kopen, zoals je hierboven kan zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete paar bij Wehkamp uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe stofzuiger in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te testen, zodat je precies weet welk model van de Dyson stofzuigers je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de stofzuigers in de winkel liggen. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!