Black Friday Philips Hue

Philips Hue White Ambiance (6x) van €135,- voor €109!

De Philips Hue heeft in de afgelopen jaren al vele harten gewonnen. Dit fijne lichtsysteem zorgt ervoor dat je voor elke ruimte een andere sfeer kan creëren. En dat allemaal besturen vanaf je telefoon?! Klinkt als een droom en dat is het ook. Het enige waar we niet graag over dromen, is de prijs. Philips Hue is verkrijgbaar vanaf €90 (starterspakket). Wil je een uitgebreid systeem, dan betaal je ongeveer €170. Best wat geld voor lichten.. Gelukkig komt Black Friday er weer aan, waarbij je kan profiteren van korting. Scroll verder voor alle acties!

Black Friday Philips Hue

Black Friday Philips Hue deals

Wij hebben een handig overzicht gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de Philips Hue systemen. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je moet zijn!

Shop op Bol.com

Shop op Mediamarkt.nl

Shop op Coolblue.nl

Philips Hue lampen bestellen

Stel je eens voor. Je hebt een lange dag gewerkt, gekookt en je ploft tevreden neer op de bank. Terwijl je tijdens het eten nog een romantische sfeer wilde creëren, wil je nu vooral een rustige omgeving. Je pakt je telefoon erbij, gaat naar de Philips Hue app en binnen enkele bewegingen heb je de intensiteit en de kleur van je lampen aangepast. Hoe fijn is dat?! De Philips Hue lampen zijn echte aanraders om meer sfeer in je interieur te creëren.

Philips Hue lampen

Philips Hue starter kit

Is het Philips Hue systeem nog nieuw voor je? Dan is de Philips Hue starter kit misschien wat voor jou! Het starterspakket koop je voor €85 en het installeren kost je nog geen half uur. Het starterspakket is dé manier om dit mooie systeem in je interieur te integreren. En met Black Friday wordt dat nog een stuk leuker! Want tijdens Black Friday scoor je de Philips Hue producten namelijk met flinke korting.

Zo scoor jij Philips Hue tijdens Black Friday

Philips Hue is in de afgelopen jaren ontzettend populair geworden! Wees er dus op voorbereid dat jij niet de enige bent die wil profiteren van de Philips Hue deals tijdens Black Friday. Om jou een handje te helpen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Zo hoef je niet met lege handen naar huis deze Black Friday editie!

  1. Veel webshops bieden de Philips Hue lampen en accessoires aan. Genoeg keuze, dus! Sla de URL van deze pagina op, zodat je ‘m tijdens Black Friday makkelijk kunt openen. Zijn de Philips Hue producten bij de eerste webshop uitverkocht? Dan kan je bij een van de andere webshops kijken of ze daar nog wel op voorraad zijn!
  2. Ga je jouw nieuwe Philips Hue producten in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday. En weet ook waar de Philips Hue producten precies liggen, zodat je tijdens Black Friday precies weet waar je naar toe moet lopen. Scheelt je weer tijd! Zo heeft Philips vaak een store-in-store, een eigen Philips hoek dus.