Als hoofdstad van Nederland is Amsterdam koploper in vrijwel alles. Cultuur, leuke plekjes om op het terras te zitten, en natuurlijk.. Shoppen! Tijdens Black Friday ben je in Amsterdam aan het juiste adres. Je shopt de deals in de winkelstraten, zoals de Kalverstraat of de Negen Straatjes, maar het is nog makkelijker om online te bestellen! Daarom hebben wij de beste Black Friday Amsterdam deals voor je op een rijtje gezet. Zo kun je vanuit je luie stoel toch de beste deals scoren!

In dit overzicht zie je welke winkels uit Amsterdam gegarandeerd mee doen aan Black Friday en dus flinke kortingen geven op hun assortiment. Je kunt je favoriete producten eenvoudig bestellen en laten bezorgen bij je woning in Amsterdam, maar ook op een later moment ophalen in de winkel bij jou in de buurt.

Welke winkels doen er mee aan Black Friday in Amsterdam?

Amsterdam is natuurlijk hét winkel walhalla van Nederland. Ook dit jaar kun je bij veel winkels terecht voor mooie Black Friday aanbiedingen. Van grote merken, zoals MediaMarkt en H&M, weten we dat er weer veel mooie kortingen aankomen. Naast grote merken doen ook steeds vaker kleine winkels uit Amsterdam mee aan Black Friday. Houdt onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle deelnemende winkels in Amsterdam!

Welke Black Friday deals zijn er in Amsterdam?

De exacte deals zijn nog niet bekend, maar worden zeer binnenkort bekend gemaakt. Je kunt rekenen op kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 70%! Op Blackfridaysale.nl zie je binnenkort het volledige overzicht met de beste Black Friday deals die je in Amsterdam kunt scoren.

Wat zijn de openingstijden tijdens Black Friday in Amsterdam?

Wil je online de beste deals scoren? Dan kun je al vanaf middernacht online shoppen. Liever in de winkelstraten van Amsterdam op zoek gaan naar goede deals? De openingstijden verschillen per winkel. Bekijk de website van de winkel waar jij wil gaan shoppen, want vaak passen fysieke winkels hun openingstijden aan voor Black Friday.

Hoeveel korting krijg ik in Amsterdam met Black Friday?

Dat je in Amsterdam flinke kortingen gaat scoren tijdens Black Friday, is al duidelijk. Maar hoeveel?! De kortingen beginnen vaak vanaf 20% korting en kunnen oplopen tot maar liefst 70% korting! Daarmee kun je honderden euro’s op je aankoop besparen!