Vodafone Black Friday

Waar zouden we zijn zonder telefoon?! Bellen, appen, mailen, snappen, gamen, streamen, Netflixen.. De smartphone is jouw persoonlijke assistent. En die moet natuurlijk wel werken. Als je thuis bent, of onderweg. Dan is een goede smartphone van Apple, Samsung of Huawei met een bijpassend abonnement datgene wat jij nodig hebt. Toe aan een nieuwe abonnement of een nieuw toestel? Wacht nog even tot Black Friday, want dan scoor je bij Vodafone hele goede deals!

Black Friday bij Vodafone

Nu het 5G netwerk beschikbaar is in Nederland, kun je nog sneller streamen, appen, Facetimen en streamen. Heb jij nog geen unlimited 5G? Dan is het tijd voor verandering! De Black Friday Vodafone deals zijn nog niet allemaal bekend. Wat we al wel weten? Bij het afsluiten van een nieuwe abonnement betaal je geen afsluitkosten. Dat scheelt je weer €25! En ook je nieuwe abonnement is naar verwachting de eerste maanden een stuk goedkoper.

Vodafone deals tijdens Black Friday

Naast dat je geen afsluitkosten meer hoeft te betalen, scoor je ook veel korting op een nieuw toestel. Op een iPhone scoor je tot wel €313 korting én krijg je het eerste jaar Apple TV+ gratis. Dat is nog eens een mooie deal! Maar wees er snel bij, want OP=OP!


Zo scoor je de beste Vodafone Black Friday deals

Tijdens Black Friday kun je er niet vroeg genoeg bij zijn. Zeker niet bij een webshop als Vodafone. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, zodat jij de beste deals kunt scoren.

  • De echte Black Friday deals beginnen al rond middernacht. Wil je echt niet misgrijpen? Zorg dan dat je om 12 uur ‘s nachts klaar zit, zodat jouw favoriete model nog op voorraad is.
  • Twijfel je welke bundel het beste bij jou past? Ga dan een aantal dagen van tevoren langs bij een Vodafone winkel bij jou in de buurt. Goed advies is wel zo fijn. Zeker als je een abonnement voor twee jaar af gaat sluiten.
  • Reken altijd even uit wat goedkoper is: een abonnement met of zonder toestel. Zeker nu je zoveel korting krijgt op een nieuw toestel, kan een sim only soms nog gunstiger zijn dan een abonnement met toestel!