KPN Black Friday

Waar zouden we zijn zonder telefoon?! Even bellen, appen, snappen, streamen, Facetimen.. Als tweede brein is jouw smartphone echt onmisbaar in jouw dagelijkse leven. Dan wil je natuurlijk wel dat je smartphone een device is waar je op kunt vertrouwen. Goed bereik, een bundel met genoeg MB’s en dat dan ook nog tegen een mooie prijs. Toe aan een nieuwe abonnement of een nieuw toestel? Wacht nog even tot Black Friday, want dan scoor je bij KPN hele goede deals!

Black Friday bij KPN

KPN is zowel zakelijk als privé een van de telecom aanbieders waar je altijd van op aan kunt. Nooit meer gedoe met slechte dekking en service waar je op kunt rekenen. Met losse toestellen, Sim only abonnementen en complete abonnementen met toestel is er voor iedereen een passende oplossing bij KPN. De Black Friday KPN deals zijn nog niet allemaal bekend. Wat we al wel weten? Als je een los nieuw toestel verkoopt, bespaar je tot wel honderden euro’s. Leuke tip, voor als je de nieuwste iPhone of Samsung smartphone gaat aanschaffen.


KPN deals tijdens Black Friday

Naast korting op je nieuwe toestel kun je bij KPN terecht voor nog meer toffe deals. Denk aan een gratis headphone bij een nieuw abonnement of voor korting op je TV en internet abonnement. Maar wees er snel bij, want OP=OP! Zorg daarom dat je op tijd klaar zit om als eerste toegang te krijgen tot de beste deals.

Zo scoor je de beste KPN Black Friday deals

Tijdens Black Friday kun je er niet vroeg genoeg bij zijn. Zeker niet bij een webshop als KPN. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, zodat jij de beste deals kunt scoren.

  • De echte Black Friday deals beginnen al rond middernacht. Wil je echt niet misgrijpen? Zorg dan dat je om 12 uur ‘s nachts klaar zit, zodat jouw favoriete model nog op voorraad is.
  • Twijfel je welke bundel het beste bij jou past? Ga dan een aantal dagen van tevoren langs bij een KPN winkel bij jou in de buurt. Goed advies is altijd goed. Zeker als je een abonnement voor één of twee jaar af gaat sluiten.
  • Reken altijd even uit wat goedkoper is: een abonnement met of zonder toestel. Zeker nu je zoveel korting krijgt op een nieuw toestel, kan een sim only soms gunstiger zijn dan een abonnement met toestel!