Huawei P30 Pro Black Friday

De telefoons van Huawei worden steeds bekender. Niet zo gek, want qua budget is het een perfecte tegenhanger van duurdere telefoons zoals die van Apple en Samsung. En dat terwijl je niets hoeft in te leveren op kwaliteit. Hoe lekker is dat! En nog leuker: tijdens Black Friday krijg je gegarandeerd korting op je nieuwe Huawei P30 Pro! Benieuwd hoeveel? Scroll dan verder!

Black Friday Huawei P30 Pro

Wij hebben een handig overzicht gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de Huawei P30 Pro. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je moet zijn!

Shop bij Bol.com

Shop bij Coolblue.nl

Shop bij Mediamarkt.nl

Shop bij Amazon.nl

Huawei P30 Pro aanbieding

De Huawei P30 Pro is ontzettend populair. En niet gek ook. Want voor net iets meer dan €500 krijg je een prachtige smartphone inclusief Leica camera! Mocht je dat merk nog nooit hebben gehoord? Leica is een van de betere camera merken ter wereld en staat qua kwaliteit gelijk aan systeemcamera’s van Nikon en Sony. Zo maak je haarscherpe foto’s met deze ultradunne smartphone. Hoe fijn is dat?! Jij wil die Huawei P30 Pro natuurlijk direct in handen hebben. Wacht nog even tot Black Friday, want bij verschillende webshops krijg je korting of leuke cashback acties.

Zo scoor jij de Huawei P30 Pro tijdens Black Friday

De Huawei P30 Pro is ontzettend populair. Wees er dus op voorbereid dat jij niet de enige bent die de Huawei P30 Pro wil bestellen tijdens Black Friday. Om jou een handje te helpen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Zo hoef je niet met lege handen naar huis deze Black Friday editie!

  1. Veel webshops bieden de Huawei P30 Pro aan. Genoeg keuze, dus! Sla de URL van deze pagina op, zodat je ‘m tijdens Black Friday makkelijk kunt openen. Is de Huawei P30 Pro bij Bol.com uitverkocht? Dan kan je bij een van de andere webshops kijken of ze daar nog wel op voorraad zijn!
  2. Ga je de Huawei P30 Pro in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday. En weet ook waar de Huawei P30 Pro precies ligt, zodat je tijdens Black Friday precies weet waar je naar toe moet lopen. Scheelt je weer tijd! Zo ligt de Huawei P30 Pro bij de Mediamarkt niet in de schappen, maar achterin in het magazijn. Je moet er dus echt om vragen bij een medewerker!