T-Mobile

T-Mobile is een van de drie meest toonaangevende telecom providers van Nederland. Met maar liefst 4 miljoen mobiele gebruikers is T-Mobile ontzettend populair. Niet alleen dankzij de leuke reclames, maar ook dankzij de goede deals die ze het hele jaar geven. En die deals stapelen zich alleen maar op tijdens Black Friday. Want ook T-Mobile heeft een aantal goede Black Friday deals in petto. Benieuwd?

Black Friday T-Mobile

Dat T-Mobile ook dit jaar weer mee zou doen aan de Black Friday gekte was wel te verwachten. Al een aantal jaar doet deze telecom provider mee én komt dan ook nog eens met hele goede deals. Denk aan dubbele data als je een nieuw abonnement afsluit of een toffe speaker of headset als je een nieuwe smartphone koopt. Zo kan je pas echt offline muziek streamen als een baas.

Black Friday T-mobile

De beste T-Mobile Black Friday deals

Welke deals T-Mobile dit jaar voor je in petto heeft, is nog niet bekend. Maar dat ze met goede deals komen, weten we al wel. Dus wacht nog even met het bestellen van die nieuwe smartphone of tablet, want deze deals wil je zeker niet missen. En gelukkig doet T-Mobile niet alleen mee tijdens Black Friday, maar maakt er een heel Black Friday weekend + bijkomend Cyber Monday van. Dat betekent dus vier dagen genieten van de beste deals!

T-Mobile Black Friday deals scoren

Wil jij die nieuwe iPhone XR, de nieuwste Samsung smartphone of een Huawai telefoon? Dan ben je bij T-Mobile aan het juiste adres. Dus zorg dat je flink gaat sparen, zodat ook jij dit jaar kan genieten van goede deals. Om jou een handje te helpen, hebben we wat tips zodat jij binnenkort kan appen, snappen en muziek streamen vanaf je nieuwe smartphone.

  • Online shoppen? Nee joh, lekker naar de winkel. Het wordt druk, dus kom op tijd. Er zitten T-Mobile vestigingen door heel Nederland, dus kijk op Google Maps welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit. De meeste winkels openen rond 9 uur, dus zorg dat je er dan zeker bent.
  • Toch liever online shoppen? De Black Friday deals beginnen online al rond middernacht. Dus wil jij niet misgrijpen dit jaar? Zorg dan dat je klaar zit, want je bent niet de enige die die nieuwe Samsung of iPhone wil bestellen.
  • Een abonnement afsluiten terwijl je bij een andere provider zit? Bekijk het opzegtermijn en vraag een aantal dagen van tevoren na hoe je je nieuwe abonnement bij T-Mobile online kan aanvragen. Een goede voorbereiding is het halve werk!