Black Friday Galaxy Note 20

De Samsung Galaxy Note serie staat bekend om de grote schermen die lastig met één hand te besturen zijn. Vandaar dat Samsung een pen bij de telefoon meelevert waarmee je nauwkeurig het scherm kan bedienen. De Samsung Galaxy Note 20 komt in 2 varianten. De Note 20 en de Note 20 Ultra. Waarvan de laatst genoemde een groter scherm heeft met betere resolutie. Beide toestellen zijn telefoons van erg hoge kwaliteit met goede specificaties, maar de prijs is aan de hoge kant. Daarom hebben wij voor jou de beste Samsung Galaxy Note 20 deals op een rijtje gezet!

 

Black Friday Samsung Galaxy Note deals

Wij hebben een handig overzicht gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de Note 20 en Note 20 Ultra van Samsung. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je moet zijn!

Note 20 Ultra bestellen met korting!

Maak en bewerk je graag foto’s? Dan is deze telefoon in combinatie met de meegeleverde pen ideaal! Het grote scherm kan je met de pen veel nauwkeuriger bedienen. Daarnaast is de telefoon is simlock vrij en maakt het dus niet uit bij welke provider je zit!

 

 

Samsung Galaxy Note 20 deals tijdens Black Friday

De Note 20 van Samsung is een echte investering. Maar waarom zou je het volle pond betalen als je hem ook met korting kan bestellen? Tijdens Black Friday en de bijbehorende Cyber Week ontvang je veel korting op je nieuwe telefoon. Bekijk de webshops hierboven en scoor jouw nieuwe Note 20 voordat ze zijn uitverkocht!

Zo scoor jij de Samsung Galaxy Note 20 tijdens Black Friday

De Note 20 Ultra is erg gewild. Wees er dus op voorbereid dat jij niet de enige bent deze telefoon wil bestellen tijdens Black Friday. Om jou een handje te helpen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Zo hoef je niet met lege handen naar huis deze Black Friday editie!

  1. Veel webshops bieden de Note 20 aan. Genoeg keuze, dus! Sla de URL van deze pagina op, zodat je ‘m tijdens Black Friday makkelijk kunt openen. Is de Note 20 ergens uitverkocht? Dan kan je bij een van de andere webshops kijken of ze daar nog wel op voorraad zijn!
  2. Ga je de Note 20 in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday. En weet ook waar deze telefoons precies liggen, zodat je tijdens Black Friday precies weet waar je naar toe moet lopen. Scheelt je weer tijd!