Iphone 12 Black Friday

Het laatste kwartaal van het jaar is altijd het favoriete kwartaal van elke Apple liefhebber. Dan komt er namelijk een nieuw model uit! De iPhone 12 is echt een plaatje en is een combinatie van alles wat we zoeken in een smartphone: prachtig design, sneller dan ooit tevoren, goede camera.. Die wil jij natuurlijk ook bemachtigen! En het liefst met korting. Tijdens Black Friday verwachten we weer een mooie korting op het nieuwste Apple model. Hoeveel? Scroll dan verder!

Black Friday iPhone 12 deals

Wij hebben een handig overzicht gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de iPhone 12 van Apple. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je moet zijn!

Shop op Amac.nl

Shop op Bol.com

Shop op Mediamarkt.nl

Shop op Coolblue.nl

Shop op Vodafone.nl

Shop op Amazon.nl

iPhone 12 aanbieding

De iPhone 12 is een van de nieuwste smartphone modellen van iPhone. De iPhone 12 is de eerste smartphone van Apple waarbij oud en nieuw gecombineerd worden. Het volledige touchscreen scherm in combinatie met het design van de iPhone 4. Maar dan wel met de nodige upgrades, natuurlijk. Deze unieke uitstraling maakt de iPhone 12 erg populair bij echte Apple fans. Ook bij jou?

iPhone 12 Mini en iPhone 12 Max

Anders dan voorgaande jaren kun je kiezen tussen een de standaard iPhone 12, de iPhone 12 Pro, de iPhone 12 Max én de iPhone 12 mini! Fijn voor de mensen die de iPhone 11 net wat te groot vonden (of juist te klein). Voor €919 koop je de nieuwste versie Apple iPhone. Wacht nog even tot Black Friday, want wie weet scoor je wel een te gekke deal!

Zo scoor jij de iPhone 12 tijdens Black Friday

De iPhone 12 is al enkele jaren erg gewild. Wees er dus op voorbereid dat jij niet de enige bent die de iPhone 12 wil bestellen tijdens Black Friday. Om jou een handje te helpen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Zo hoef je niet met lege handen naar huis deze Black Friday editie!

  1. Veel webshops bieden de iPhone 12 aan. Genoeg keuze, dus! Sla de URL van deze pagina op, zodat je ‘m tijdens Black Friday makkelijk kunt openen. Is de iPhone 12 bij Amac uitverkocht? Dan kan je bij een van de andere webshops kijken of ze daar nog wel op voorraad zijn!
  2. Ga je de iPhone 12 in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday. En weet ook waar de iPhone 12 precies ligt, zodat je tijdens Black Friday precies weet waar je naar toe moet lopen. Scheelt je weer tijd! Zo ligt de iPhone bij de Mediamarkt in de schappen, maar achterin in het magazijn. Je moet er dus echt om vragen bij een medewerker!