Black Friday iPhone 13

Het laatste kwartaal van het jaar is altijd het favoriete kwartaal van elke Apple liefhebber. Dan komt er namelijk een nieuw model uit! De iPhone 13 is nog sneller dan zijn voorgangers en straalt aan alle kanten pure klasse uit. Ook de batterij gaat weer een stukje langer mee wat altijd fijn is. De iPhone 13 is dus een hele complete telefoon en die wil jij natuurlijk ook bemachtigen! En het liefst met korting. Tijdens Black Friday verwachten we weer een mooie korting op het nieuwste Apple model. Wij hebben de beste deals voor jou op een rijtje gezet!

 

Black Friday iPhone 13 deals

Wij hebben een handig overzicht gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de iPhone 13 van Apple. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je moet zijn!

iPhone 13 aanbieding

De iPhone 13 is de nieuwste smartphone van iPhone. Alles wat je zoekt in een telefoon kan je in de iPhone 13 terugvinden. Een snelle processor, een kwalitatief scherm, goede batterij en een mooie behuizing. Een klein minpuntje: de prijs. Daarom hebben wij voor jou de deals uitgezocht zodat jij de iPhone 13 met korting kan scoren!

iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Max Pro

Anders dan voorgaande jaren kun je kiezen tussen een de standaard iPhone 13, de iPhone 13 Pro, de iPhone 13 Pro Max én de iPhone 13 mini! Zoek dus goed uit wat de verschillen zijn, want in prijs kunnen ze veel verschillen! Voor €919 koop je de nieuwste versie Apple iPhone. Wacht nog even tot Black Friday, want wie weet scoor je wel een te gekke deal!

Zo scoor jij de iPhone 13 tijdens Black Friday

De iPhone 13 is al enkele jaren erg gewild. Wees er dus op voorbereid dat jij niet de enige bent die de iPhone 13 wil bestellen tijdens Black Friday. Om jou een handje te helpen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Zo hoef je niet met lege handen naar huis deze Black Friday editie!

  1. Veel webshops bieden de iPhone 13 aan. Genoeg keuze, dus! Sla de URL van deze pagina op, zodat je ‘m tijdens Black Friday makkelijk kunt openen. Is de iPhone 13 bij Amac uitverkocht? Dan kan je bij een van de andere webshops kijken of ze daar nog wel op voorraad zijn!
  2. Ga je de iPhone 13 in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday. En weet ook waar de iPhone 13 precies ligt, zodat je tijdens Black Friday precies weet waar je naar toe moet lopen. Scheelt je weer tijd! Zo ligt de iPhone bij de Mediamarkt in de schappen, maar achterin in het magazijn. Je moet er dus echt om vragen bij een medewerker!