Dyson V10 Total Clean Black Friday

Black Friday Dyson deals

Waarom niet genieten van de kracht van de Dyson V10 Total Clean stofzuiger met alle drie de tools die erbij horen? Het merk van huishoudelijke apparatuur , bekend om zijn innovaties in stofzuigertechnologie, heeft nu een nieuw model beschikbaar – de Dyson V10 .

Shop de Dyson V10 Total Clean met korting!

Deze veelzijdige machine kan zowel als staande stofzuiger en als handstofzuiger fungeren. Bovendien kan hij werken met drie verschillende gereedschappen, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt.

De Dyson V10 Total Clean is de enige stofzuiger die u krachtige zuigkracht geeft op tapijt en harde vloeren. De innovatieve technologie levert sterke prestaties zonder verlies van zuigkracht, waarbij zowel fijn stof wordt opgezogen als grotere brokstukken.

Het is ook gemakkelijk voor uw pols, omdat u het langere tijd kunt vasthouden zonder moe te worden. Met deze machine aan uw zijde maken alle soorten vuil en stof geen schijn van kans meer!

Een gloednieuwe Dyson V10 Total Clean kopen in de sale

De Dyson stofzuigers worden hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je je Dyson stofzuigers wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel honderden euro’s besparen op je aankoop! En niet alleen op een Dyson V10 Total Clean, maar ook op de V8 Total Clean, V10 animal.. You name it!

Dyson V10 Total Clean aanbieding

De Dyson V10 Total Clean stofzuiger zweeft over tapijten en laat ze vrij van vuil en stof. Hij maakt gebruik van contraroterende radiale cyclonen die tot 110.000 keer per minuut ronddraaien, wat verwijdert allergenen en vuil van harde vloeren en tapijten. Een gemotoriseerde reinigingskop volgt hem over uw vloer en duwt vuil weg van het mondstuk voor een diepere reiniging. De Dyson V10 Total Clean heeft een indrukwekkende gebruikstijd van 60 minuten in de normale modus, zodat u meer kamers kunt schoonmaken voordat hij moet worden opgeladen. Normaliter betaal je zo’n €499 voor deze stofzuiger, maar met Black Friday bespaar je tot wel €100!

Zo scoor jij een Dyson tijdens Black Friday

Nog snel even je huis stofzuigen voordat je kerstdiner met de familie begint? Of wil je in het nieuwe jaar écht niet meer staan te klunzen met die veel te oude stofzuiger? Dan is het tijd om te gaan voor een Dyson, met Black Friday korting natuurlijk. Jammer genoeg ben je niet de enige.. Wil je niet met lege handen naar huis? Lees dan deze tips!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je Dyson stofzuigers kan kopen, zoals je hierboven kan zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete paar bij Wehkamp uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe stofzuiger in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te testen, zodat je precies weet welk model van de Dyson stofzuigers je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de stofzuigers in de winkel liggen. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!