Dyson Black Friday

Dyson is echt de Ferrari onder de stofzuigers. Iedereen wil wel een Dyson stofzuiger, föhn, krultang of luchtzuiversysteem. De producten die Dyson maakt, zijn ook gewoon goed. Maar.. Ook heel duur. Voor een stofzuiger betaal je namelijk al snel €350! Best veel geld natuurlijk. Gelukkig kan je de stofzuigers, föhns en andere producten van Dyson met korting scoren tijdens Black Friday! Benieuwd waar jij tijdens Black Friday korting op de Dyson producten kan scoren? Scroll dan snel verder!

Black Friday Dyson deals

Wij hebben een overzicht voor je gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de Dyson producten. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je jouw nieuwe Dyson items moet bestellen!

Dyson V10 aanbieding

De Dyson V10 is toch wel het paradepaardje onder de Dyson stofzuigers. Deze snoerloze stofzuiger heeft een constante zuigkracht die tot wel 60 minuten doorgaat. Dat betekent dat je je hele huis kan stofzuigen zonder de stofzuiger ook maar één keer aan de lader te hoeven leggen! Normaliter betaal je zo’n €500 voor deze stofzuiger, maar met Black Friday bespaar je tot wel €150!

Dyson Airwrap

Het nieuwste telg van de Dyson familie is de Dyson Airwrap. De Dyson Airwrap is een stylingtool waarmee je je haar kan stijlen of krullen zonder daarbij hitte te hoeven gebruiken. Door nieuwe technologie hoef jij je haar dus niet langer te beschadigen, maar kan je wel genieten van een mooie coupe.

Dyson V8 aanbieding

Durf jij de uitdaging aan? Kan jij je huis ook in 40 minuten stofzuigen? Dan is de Dyson V8 wat voor jou. Dit is de voorganger van de Dyson V10 en heeft daarom een iets kortere actieradius, maar heeft nog wel een perfecte werking zoals we van Dyson gewend zijn. Het verschil? Zonder korting ben je al €120 goedkoper. En met de Black Friday korting er bovenop.. Tel uit je winst!

Zo scoor jij een Dyson tijdens Black Friday

Nog snel even je huis stofzuigen voordat je kerstdiner met de familie begint? Of wil je in het nieuwe jaar écht niet meer staan te klunzen met die veel te oude stofzuiger? Dan is het tijd om te gaan voor een Dyson, met Black Friday korting natuurlijk. Jammer genoeg ben je niet de enige.. Wil je niet met lege handen naar huis? Lees dan deze tips!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je Dyson stofzuigers kan kopen, zoals je hierboven kan zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete paar bij Wehkamp uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe stofzuiger in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te testen, zodat je precies weet welk model van de Dyson stofzuigers je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de stofzuigers in de winkel liggen. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!

Andere winkels die Dyson producten aanbieden:

Shop op Bol.com

Shop op Coolblue.nl

Shop op Mediamarkt.nl