Dyson 360 Heurist™ Black Friday

Black Friday Dyson deals

We kennen allemaal de pijn van het kopen van een stofzuiger. Ze gaan kapot, ze verstoppen en soms veroorzaken ze zelfs letsel. Dyson heeft echter een nieuwe robotstofzuiger ontwikkeld die alles doet wat u wilt, zonder het gedoe van er een te bezitten. De 360 Heurist is uitgerust met een luchtfiltersysteem dat 99% van alle bacteriën en allergenen uit uw huis verwijdert en met zijn hypermoderne camera herkenningssoftware navigeert hij zo voorzichtig door uw huis dat hij niet struikelt over draden of kabels.

Shop deze robotstofzuiger met korting tot €300!

De 360 Heurist is in staat om door elke kamer van uw huis te navigeren, zo voorzichtig zelfs, dat hij kan voelen wanneer er een obstakel in de weg staat en automatisch afstand zal nemen. Met deze unieke functie hoeft u zich geen zorgen te maken dat hij tegen een tafel- of stoelpoot botst en het meubilair beschadigt, wat een veel voorkomend probleem is bij robotstofzuigers.

Een gloednieuwe Dyson Robotstofzuiger kopen in de sale

De Dyson stofzuigers worden hoe dan ook afgeprijsd tijdens Black Friday sale in november. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de winkel waar je je Dyson stofzuigers wil bestellen of kopen. Gelukkig kun je al snel honderden euro’s besparen op je aankoop! En niet alleen op een Dyson 360 Heurist, maar ook op de V8 Total Clean, V10 animal.. You name it!

Dyson 360 Heurist aanbieding

De 360 Heurist is verkrijgbaar in drie verschillende stijlen, zodat u er een kunt kiezen die perfect bij uw huis past, en met de Dyson digitale motor V12 kunt u tot 50% meer stof opzuigen dan met eerdere modellen. U hoeft ook geen filters te vervangen of nieuwe zakken te kopen omdat hij is uitgerust met zijn eigen levenslange Hepa filtersysteem. De 360 Heurist is vanaf nul ontworpen door James Dyson zelf, nadat hij tijd had besteed aan onderzoek naar het gebruik van robotstofzuigers op de huidige markt. Normaliter betaal je zo’n €999 voor deze stofzuiger, maar met Black Friday bespaar je tot wel €300!

Zo scoor jij een Dyson tijdens Black Friday

Nog snel even je huis stofzuigen voordat je kerstdiner met de familie begint? Of wil je in het nieuwe jaar écht niet meer staan te klunzen met die veel te oude stofzuiger? Dan is het tijd om te gaan voor een Dyson, met Black Friday korting natuurlijk. Jammer genoeg ben je niet de enige.. Wil je niet met lege handen naar huis? Lees dan deze tips!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je Dyson stofzuigers kan kopen, zoals je hierboven kan zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete paar bij Wehkamp uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe stofzuiger in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te testen, zodat je precies weet welk model van de Dyson stofzuigers je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de stofzuigers in de winkel liggen. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!