Utrecht is dé plek om te shoppen. In de vernieuwde, overdekte shopping mall Hoog Catharijne shop je de leukste kleding en meer. En tijdens Black Friday wordt dat shoppen nog leuker. Je shopt de deals in de winkel, maar het is nog makkelijker om online te bestellen! Daarom hebben wij de beste Black Friday Utrecht deals voor je op een rijtje gezet. Zo kun je vanuit je luie stoel toch de beste deals scoren!

In dit overzicht zie je welke winkels uit Utrecht gegarandeerd mee doen aan Black Friday en dus flinke kortingen geven op hun assortiment. Je kunt je favoriete producten eenvoudig bestellen en laten bezorgen bij je woning in Utrecht, maar ook op een later moment ophalen in de winkel bij jou in de buurt.

Welke winkels doen er mee aan Black Friday in Utrecht?

Ook dit jaar kun je bij veel winkels terecht voor mooie Black Friday aanbiedingen. Van grote merken, zoals MediaMarkt en H&M, weten we dat er weer veel mooie kortingen aankomen. Naast grote merken doen ook steeds vaker kleine winkels uit Utrecht mee aan Black Friday. Houdt onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle deelnemende winkels in Utrecht!

Welke Black Friday deals zijn er in Utrecht?

De exacte deals zijn nog niet bekend, maar worden zeer binnenkort bekend gemaakt. Je kunt rekenen op kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 70%! Op Blackfridaysale.nl zie je binnenkort het volledige overzicht met de beste Black Friday deals die je in Utrecht kunt scoren.

Wat zijn de openingstijden tijdens Black Friday in Utrecht?

Wil je online de beste deals scoren? Dan kun je al vanaf middernacht online shoppen. Liever in de winkel op zoek gaan naar goede deals? De openingstijden verschillen per winkel. Bekijk de website van de winkel waar jij wil gaan shoppen, want vaak passen fysieke winkels hun openingstijden aan voor Black Friday.

Hoeveel korting krijg ik in Utrecht met Black Friday?

Je gaat gegarandeerd korting scoren in Utrecht tijdens het beruchte Black Friday weekend. Maar hoeveel?! Dat is nog even de vraag. De kortingen beginnen vaak vanaf 20% korting en kunnen oplopen tot maar liefst 70% korting! Daarmee kun je honderden euro’s op je aankoop besparen!