Expert Black Friday

Expert is dé winkel voor elektronica. Dus of je nu een nieuwe tv, wasmachine of droger nodig hebt: De experts van Expert helpen jou bij het maken van de beste keuze. En dat prima geprijsd. Maar wacht nog even met je aankoop. Tijdens Black Friday shop jij een hoop producten namelijk met kortingen oplopend tot 50% korting!

Expert Black Friday deals

Goede elektronica gaat ja-ren mee. Daar moet je helaas wel even in investeren. Lees je daarom goed in en vraag desnoods aan vrienden en familie wat hun ervaringen zijn. En als je dan eenmaal het juiste exemplaar hebt gevonden, krijg je ook nog eens korting tijdens Black Friday! En Experrt gaat niet voor één, niet twee, niet drie maar een hele week lang heel veel korting. Dat betekent dat jij een hele week de tijd hebt om die handige items voor in huis te kopen.

Black Friday korting bij Expert

Dat Expert niet vies is van Black Friday, is nu wel duidelijk. Maar wat zijn de kortingen die je kan verwachten? Ook dit jaar verwachten we weer mooie kortingen voor hun aanbod aan elektronica. En met kortingen van 15% tot 50%(!) wordt het opruimen in huis, het draaien van je wasjes en de geplande Netflix marathon nog leuker!

Expert Black Friday deals scoren

Wil jij tijdens Black Friday ook goede deals scoren? Je bent jammer genoeg niet de enige die die nieuwe koelkast of vaatwasser wil bemachtigen. Met deze tips maak je in ieder geval wel veel kans.

  • Wat heb je echt nodig? Is je stofzuiger kapot of wil je nu wel eens weten of een zuinigere koelkast voor een lagere energierekening zorgt? Doe je research en bekijk welk specifiek model jij wil. Dan weet je tijdens Black Friday precies wat je moet kopen.
  • Online shoppen? Als je eenmaal weet welk model of welk product je wil hebben, kan je de URL van die specifieke pagina opslaan. Als Black Friday dan echt begint, kan je direct naar de juiste pagina en heb je een 1-0 voorsprong op de rest.