Sonos

Tot €100 korting op een nieuwe speaker!

Sonos staat wereldwijd bekend als hét Home Sound System om overal in huis muziek te luisteren. In de afgelopen jaren is deze muziekinstallatie sterk in populariteit gestegen. Als zo’n groot merk kan Sonos niet achterblijven als het gaat om Black Friday deals. Klinkt dat niet als muziek in je oren?!

Black Friday Sonos

Ook dit jaar doet Sonos weer mee met de Black Friday deals. Zo kan jij het populaire sound systeem ook zelf ervaren. Het aanbod van Sonos is begonnen met de Sonos One, de traditionele speaker, en is inmiddels uitgegroeid tot maar liefst twaalf verschillende speakers waarmee je jouw volledige woning kan voorzien van jouw favoriete muziek van het moment. Deze Black Friday kun je op hoge kortingen rekenen. Op de officiële website krijg je de volgende kortingen:

  • €100 korting op de Beam. Hiervoor betaal je tijdens Black Friday nog maar €349
  • €100 korting op de Sub. Hiervoor betaal je tijdens Black Friday nog maar €699
  • €100 korting op de Move. Hiervoor betaal je tijdens Black Friday nog maar €299
  • €50 korting op de One. Hiervoor betaal je tijdens Black Friday nog maar €179
  • €50 korting op de One SL. Hiervoor betaal je tijdens Black Friday nog maar €149

 


Black Friday Sonos

Black Friday Sonos deals

Traditiegetrouw worden de Sonos Playbar, Sonos Playbase en Sonos Sub met hoge kortingen aangeboden tijdens Black Friday. Het grote voordeel van de Black Friday deals bij Sonos is dat je meer speakers voor hetzelfde budget kan scoren en daarmee dus meer kamers kan voorzien van toffe speakers waaruit geluid van zeer goede kwaliteit komt.

Heb je al een aantal Sonos speakers in huis? Dan kan je jouw collectie mooi uitbreiden met de nieuwste speakers. Misschien ben je wel op zoek naar een extra muurbeugel of Playbar om je collectie compleet te maken. Met de Black Friday deals van Sonos wordt het aanschaffen van deze stijlvolle speakers nog leuker.

Zo scoor je de beste Sonos deals

Wil jij dit jaar dan eindelijk je collectie Sonos speakers opzetten of juist uitbreiden? Dan hebben wij een aantal tips, zodat jij dit jaar niet met lege handen naar huis hoeft.

  • Koop je jouw nieuwe Sonos speakers online? Kijk dan van tevoren goed welke aanbieders deze Sonos speaker(s) verkopen. Zet de URL’s op een rijtje, zodat je tijdens Black Friday alvast een voorsprong hebt op je ‘concurrenten’.
  • Toch liever je nieuwe Sonos speakers in de winkel kopen? Ga dan op zoek naar het dichtstbijzijnde verkooppunt. Nog handiger: breng voorafgaand aan Black Friday de winkel zodat je weet waar de Sonos speakers liggen. Zo weet je tijdens Black Friday direct waar je naartoe moet. Zo heb jij al gelijk een 1-0 voorsprong!
  • De Black Friday deals beginnen online al om 00:01u. Van plan om online te bestellen? Zorg dan dat je rond middernacht achter je laptop zit. Ga je de beste deals in de winkel scoren? Let dan goed op de openingstijden en zorg dat je (ruim) van tevoren aanwezig bent. Je weet nooit hoe druk het kan worden..