Goossens wonen Black Friday

Black Friday is hét moment om je huis een make-over te geven. Stoelen, banken, tafels, kasten.. Goossens heeft een ruim assortiment aan prachtige meubels én geeft tijdens Black Friday heel veel korting! Dat komt goed uit, want de meubels en accessoires van Goossens zijn niet goedkoop. Met kortingen tot maar liefst 50%(!) wordt het investeren in nieuwe meubels nog leuker. Dus, waar wacht je nog op?!

Bekijk alle deals op Goossenswonen.nl

De hele maand november Black Friday bij Goossens Wonen & Slapen!

Goossens is een prachtig label waar je zowel voor de woonkamer als slaapkamer mooie meubels en accessoires kunt kopen. Met verschillende showrooms door het hele land kun je volop inspiratie opdoen. De meubels van Goossens wil je natuurlijk even in het echt bekijken, even zitten op de bank of stoelen en proefliggen op de bedden voordat je zo’n grote aankoop doet.

November staat volledig in het teken van Black Friday bij Goossens. Je kunt maar liefst 30(!) dagen goede deals scoren! Dat begint bij kortingen van 10%. Dat klinkt weinig, maar kan je zo maar eens tientallen tot honderden euro’s schelen! Daarnaast profiteer je van kortingen van 20%, 30% en soms wel 50% op meubels en accessoires! Twijfelde je nog over die ene bank of salontafel? Dan is dit hét moment om toe te slaan! Je kunt alle deals scoren in de showrooms, maar ook online op hun website. Handig als je al precies weet welk model en welke kleur je wil. Een aantal klikken op de muis en jouw nieuwe meubelstuk is besteld. Uiteraard mét Black Friday korting!

Zo scoor je de beste Goossens Black Friday deals

Tijdens Black Friday kun je er niet vroeg genoeg bij zijn. Want met zoveel korting is het echt de moeite waard om op de website van Goossens te kijken of de showroom te bezoeken en te gekke deals te scoren.

  • Je kunt 30 dagen lang de beste deals scoren. Wil je niet misgrijpen? Dan weet je wat je te doen staat. Pak je telefoon, tablet of laptop erbij en surf naar de website van Goossens! De beste deals zijn als eerste weg, want OP = OP!
  • Doe voorafgaand aan Black Friday onderzoek naar alle opties, zodat je precies weet wat je wil bestellen tijdens Black Friday. Kleuren, formaten, zitcomfort.. Ga langs in de showroom, zodat je precies weet wat jij wil bestellen.
  • In de showroom kun je ook Black Friday deals scoren. Kijk op de website van Goossens waar de dichtstbijzijnde showroom gevestigd is.