Schoenen Black Friday

Een extra paar toffe sneakers, stoere boots, nette pumps, sandaaltjes, pantoffels, slippers.. Je kunt nooit genoeg schoenen hebben. Tenminste, tot je bankrekening je een halt toeroept. Een mooi paar schoenen kost eenmaal wat geld. Gelukkig niet tijdens Black Friday! Met goede schoenen Black Friday deals bespaar jij tientallen euro’s op de nieuwste toevoeging aan jouw schoenencollectie! Dus, waar wacht je nog op?!

Black Friday schoenen deals

Deze Black Friday editie gaan de deals door het dak heen. Zo biedt kleding- en schoenenwinkel Omoda maar liefst 20% korting aan! Op een paar schoenen van €100 bespaar je toch weer €20 die je uit kunt geven aan een tweede paar schoenen. Of een derde paar. Of een vierde paar.


Schoenen aanbiedingen tijdens Black Friday

Je hebt nu echt geen excuus meer om geen nieuw paar schoenen in te slaan. Die afgetrapte gympen, versleten zolen van je laarzen of vervaagde kleur van je favoriete hakken.. Het kan echt niet meer. Tijd om daar verandering in te brengen. Tijdens de vijf-daagse Black Friday van Omoda shop jij schoenen aanbiedingen van meer dan 100 verschillende merken. Haast onmogelijk om daar geen leuk paar schoenen tussen te vinden.

De deals kun je zowel online als in een van de vele vestigingen van Omoda shoppen. Heb je tijdens Black Friday geen tijd om naar de winkel te gaan? Dan kun je eenvoudig online je nieuwe schoenen bestellen. Zeker weten dat je de juiste maat bestelt? Ga dan voor Black Friday naar een van de vestigingen en pas de schoenen die jij op het oog hebt. Scheelt je weer gedoe met retourneren of omruilen voor de juiste maat.Zo scoor je de beste schoenen deals tijdens Black Friday

Heb jij een specifiek paar schoenen op het oog en kun je niet wachten om ze binnen te krijgen? Dan staat je nog één ding te wachten: daadwerkelijk die schoenen deals scoren! Met deze tips heb je gegarandeerd succes!

  • Bij Omoda begint Black Friday al op donderdag. Plan een bezoekje aan de winkel op donderdag of zorg dat je er ‘s ochtends al vroeg bij zit om de website in te duiken. De meeste exemplaren zijn dan nog beschikbaar en dus heb jij de meeste keuze. Hoe langer je wacht, hoe meer mensen je al voor zijn gegaan.
  • Twijfel je over de maat? Je kunt twee maten bestellen, zodat je thuis kunt passen. Liever niet natuurlijk, want dan moet je twee paar schoenen afrekenen. Om dit probleem te verhelpen, raden we je aan om voor Black Friday naar een van de Omoda vestigingen te gaan. Zo kun je de schoenen die jij op het oog hebt, passen en kijken welke maat jij tijdens Black Friday moet bestellen. Handig!
  • Heb je na al die andere Black Friday deals geen geld meer voor een nieuw paar schoenen, maar kun je die ene schoenen deal echt niet laten lopen? Bij Omoda kun je betalen met Klarna. Geen geldstress, dus. Je hebt namelijk 30 dagen de tijd om je schoenen te betalen.