AliExpress Black Friday

AliExpress: Iedereen heeft er wel eens besteld. AliExpress is het walhalla van online koopjes. Of je nu een nieuw oplaadsnoer voor je smartphone, kleding, accessoires of woondecoratie nodig hebt: bij AliExpress betaal je nooit teveel. Zeker niet tijdens Black Friday, want dan krijg je nog eens extra korting!

AliExpress Black Friday

Bij AliExpress kun je terecht voor zoveel leuke items. En het is allemaal heerlijk goedkoop. Fijn als je niet zo veel te besteden hebt, bijvoorbeeld. Wacht daarom nog even met het plaatsen van je bestelling bij deze webgigant, want op Black Friday krijg je extra veel korting.

AliExpress Black Friday korting shop je online

Op de website van AliExpress kun je letterlijk verdwalen in alle mogelijkheden. Elektronica, meubels, kleding, accessoires, speelgoed, servies.. Noem het maar op en je kunt het er vinden. Je moet dan wel even wachten tot je bestelling binnen is, want het komt van de andere kant van de wereld. Maar als je het eenmaal binnen hebt, kan het genieten echt beginnen. Zeker nu je met Black Friday nog goedkoper uit bent!

Black Friday bij AliExpress: zo scoor je de beste deals

Tijdens Black Friday kun je er niet vroeg genoeg bij zijn. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, zodat je niet met lege hangen naar huis hoeft. Want deze deals wil je echt niet missen!

  • Bepaal wat je wil kopen. Een hoesje voor je telefoon, een leuke fotolijst of sjaals en handschoenen, bijvoorbeeld? Zoek ze van tevoren al op en zorg dat je de URL kopieert en goed bewaard. Als Black Friday is aangebroken, hoef je alleen nog op de link te klikken en ben je direct bij het juiste product! Dat scheelt je veel tijd!
  • Wil je die ene deal echt niet mislopen? Zorg dan dat je om 12 uur ‘s nachts al klaar zit, want dan beginnen de Black Friiday. deals al.
  • Helaas blijven de items in je winkelmandje niet altijd gereserveerd voor jou. Zorg daarom dat je van tevoren genoeg geld op je bankrekening hebt gezet, zodat je in snel en in één keer kunt betalen en je bestelling kunt afronden.