NordVPN Black Friday

NordVPN is al meer dan 10 jaar actief, met ervaring in het veld. Met servers over de hele wereld, stelt het je in staat om toegang te krijgen tot elke website die je maar wilt, zonder dat jouw privacy in gevaar komt. NordVPN gebruikt meerdere protocollen om je gegevens te versleutelen, waaronder OpenVPN – alom beschouwd als een van de meest veilige VPN’s die er zijn! Het richt zich vooral op bescherming tegen DNS-lekken en trackers die proberen je apparaat te verbinden met je fysieke locatie door middel van IP-adresmatching. Dit betekent niet alleen dat websites je echte IP-adres of locatiegegevens niet te pakken kunnen krijgen, maar het voorkomt ook dat ze informatie over je verzamelen. De app beschikt over een killswitch die alle internetactiviteiten volledig stopzet als de verbinding wegvalt. Dit betekent dat er geenkans dat je echte IP-adres wordt onthuld.

Shop de NordVPN Black Friday deals hier!

Black Friday NordVPN deals

NordVPN pakt uit en geeft maar liefst 72% korting op een 2-jarig abonnement! Tijdens komende Black Friday krijg je dé kans om de diensten van NordVPN goedkoop uit te proberen. In plaats van €243 betaal je maar €67 voor de eerste 2 jaar! Geen logbestanden, geen verborgen kosten én alle abonnementen hebben een 30 dagen geld-terug-garantie.

Veilige NordVPN aanbiedingen

NordVPN is een populaire VPN provider met meer dan 6 miljoen gebruikers wereldwijd. Het is al negen jaar op de markt. Het bedrijf is gevestigd in Panama – Midden-Amerika en het biedt servers in 62 landen. Zoals je waarschijnlijk weet, is het hoofddoel van de VPN service het beschermen van je privacy bij het gebruik van internet (en dus anoniem op het web surfen), maar niet alleen! Een goede VPN provider moet ook in staat zijn om streaming websites zoals Netflix of Hulu , of social media platforms zoals Twitter te deblokkeren . Je kunt het ook gebruiken bij het downloaden van torrents, omdat het extra bescherming biedt tegen kwaadwillenden die je gegevens willen stelen.

Het kan tot 6 verbindingen tegelijk aan, wat een geweldige optie is als je meerdere apparaten gebruikt voor werk of school. Bovendien geeft het een 30 dagen geld-terug garantie, dus je kunt het volledig risicovrij uitproberen!

Deze VPN biedt goede snelheden dankzij het gebruik van 2048-bit encryptie met het OpenVPN protocol. Het is ook geweldig voor streaming omdat het servers heeft in 52 verschillende landen waar gebruikers in staat zijn om 4K-inhoud te deblokkeren op sites zoals Netflix US en BBC iPlayer

Je kunt deze VPN gebruiken op Android, iOS, PC en Mac – ze zijn allemaal uitgerust met kill switches en sterke encryptieprotocollen die privacy garanderen. Ze bieden ook speciale servers voor torrenting, dus kun je anoniem torrents downloaden. Het is ook compatibel met Netflix, wat geweldig is voor het streamen van inhoud uit andere landen!