Black Friday Air Up

De waterflessen van Air Up zijn razend populair en zijn in steeds meer winkels te vinden. Air Up past een nieuwe techniek toe waarbij je standaard water drinkt, maar door middel van geur denkt een smaak te proeven. Dit zorgt ervoor dat je de dagelijkse hoeveelheid water binnenkrijgt zonder dat je dit door hebt!

De geurpods die je op je fles klikt zorgen ervoor dat, telkens wanneer je een slok neemt, er een luchtje van een bepaalde smaak vrijkomt. Deze pods zijn los verkrijgbaar in verschillende smaken en er komen steeds meer smaken bij!

De starter-kit kost €34,95 en komt inclusief 2 gratis geurpods. De fles is in verschillende kleuren verkrijgbaar en door het lusje makkelijk overal mee naar toe te nemen. Dat wil je toch hebben?! En zeker met Black Friday korting!

 

Black Friday Air Up deals

Wij hebben een overzicht gemaakt van winkels waar jij de Air Up producten met korting kan scoren tijdens de Black Friday sale.

 

Air Up aanbiedingen tijdens Black Friday

De flessen van Air Up zijn hun geld echt wel waard. De kwaliteit, de mooie verpakking en de goede werking, daar mag je best wel wat voor betalen. Gelukkig krijg je tijdens Black Friday toch een beetje korting, want elk beetje is mooi meegenomen. Leuk om cadeau te doen aan je partner of gewoon om aan jezelf cadeau te doen!

De exacte kortingen zijn nog niet bekend, maar je kunt rekenen op minimaal 10% korting. Als je dan toch een waterfles wil bestellen.. Je weet wat je te doen staat!

Zo scoor jij de Air Up Black Friday deals

  • De trendy flessen zijn vooral online goed te verkrijgen, maar liggen nog niet overal in de fysieke winkels. Wel zijn er een aantal locaties waar je de flessen kan bekijken en kopen bij bijvoorbeeld de Blokker of een Albert Heijn. Kijk dus goed van te voren waar de Air Up verkrijgbaar is!
  • Wij verwachten dat de Air Up niet snel uitverkocht zal zijn, maar toch wil je de deals zo vroeg mogelijk scoren zodat je zeker bent van zo’n mooie, innovatieve drinkfles. Want je weet: OP=OP!