Intersport

Intersport is dé winkel waar jij je nieuwe sportoutfit en accessoires kan halen. Kleding om te voetballen, hardlopen, tennissen of zelfs nog voor op de wintersport?! Kortom, bij Intersport vind je alles om sportief aan de slag te gaan. En aangezien het nieuwjaar en de goede voornemens er weer aankomen, komen de Black Friday deals van Intersport als geroepen!

Black Friday Intersport

Intersport doet al jaren mee aan de Black Friday sale en het is ook wel te verwachten dat ze ook dit jaar met te gekke deals komen. Dus wacht nog even met het kopen van je sportkleding, sneakers (want die hebben ze ook!) en sportaccessoires want tijdens Black Friday scoor je jouw nieuwe producten met kortingen tot wel 50%! En met een aanbod van merken zoals Nike, Adidas en Puma is dat zeker iets om in de gaten te houden. Meld je dus aan voor de nieuwsbrief, want zo mis je geen enkele deal van dé sportzaak van Nederland.

Black Friday deals bij Intersport

Intersport heeft zowel offline winkels als een webshop, dus je geniet altijd van goede deals tijdens aankomende Black Friday. Met meer dan 45 winkels verspreid over heel Nederland én hun webshop slaag jij dit jaar zeker voor een nieuwe sportoutfit, een leuk paar gympen van trendy sportmerken of een nieuwe bidon.

Zo shop je de beste Intersport Black Friday deals

Bij Intersport heb je dus zowel in de winkels als op de webshop genoeg kans om de beste deals te scoren. Om jou nog een handje te helpen, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet.

  • Weet welke maat je van welk merk hebt. De maten van Puma kunnen anders zijn als de maten van Adidas. Een halve maat voor schoenen kan net dat ene verschil maken. Wil je een nieuw paar gympen, een sportlegging of een trainingsjack? Ga ‘m dan eerst passen in de winkel, zodat je weet welke maat je straks moet bestellen.
  • Als je online gaat shoppen, is het aan te raden om een lijstje te maken van de producten die je wilt hebben. Zet in dat lijstje ook gelijk de goede URL’s, zodat je tijdens Black Friday niet eerst op zoek hoeft te gaan naar die producten. Scheelt je weer tijd!
  • Staat er genoeg geld op je betaalrekening? Vervelend als je wil afrekenen en er dan achterkomt dat je net niet genoeg geld op je rekening hebt staan. Een goede voorbereiding is het halve werk!