Bodystore

Black Friday is dé dag van het jaar waarop jij kan genieten van de beste deals. Van een nieuwe tv en een gloednieuwe (sport)outfit tot je dagelijkse boodschappen of een dagje uit: tijdens Black Friday scoor je de beste deals op veel verschillende producten en diensten. Sla je slag tijdens Black Friday en shop al je sport- en voedingsbenodigdheden tijdens de Bodystore Black Friday!

Black Friday bij Bodystore

Tijdens Black Friday scoor je de beste deals online en in de winkels. Ga jij dit jaar ook je slag slaan? Bij Bodystore hebben ze te gekke deals voor je in petto. Vanaf donderdag 28 november tot 2 december krijg je maar liefst 15% korting op alles met de kortingscode ‘BLFR15’. Wacht dus nog even met het bestellen van je nieuwe eiwitpoeders, shakes, aminozuren en vitamineswant je loopt veel korting mis!

Black Friday komt voor ons Nederlanders goed uit. In Amerika, de plek waar Black Friday oorspronkelijk vandaan komt, worden veel kerstcadeaus ingeslagen met hoge kortingen. In Nederland hebben we naast Kerst ook nog eens flink wat surprises en schoenen te vullen tijdens Sinterklaas. Scoor daarom je nieuwe sportvoeding, supplementen en verzorging om cadeau te doen aan je partner, familie, vrienden of om gewoon zelf te houden. Zo kan je fit aan het nieuwe jaar beginnen!

Bodystore kortingscode

Korting, dat is waar het tijdens Black Friday om draait! En als Nederlander klinkt dat natuurlijk als muziek in de uren. Met de kortingscode ‘BLFR15’ krijg je 15% korting bij Bodystore! Hoe fijn is dat! Tijdens de Bodystore Black Friday sale kan je online terecht voor de beste deals. Ze bezorgen gratis vanaf €30 en vanaf dit bedrag krijg je ook gratis cadeaus bij elke bestelling!

Black Friday wordt vaak uitgebreid met een Black Friday weekend en afsluitende Cyber Monday. Dat betekent dat je niet één, maar maar liefst vier(!) dagen kunt genieten van de beste deals! Ook Bodystore pakt het goed aan met een Black Friday weekend. Moet je werken tijdens Black Friday? No worries, je kan het hele weekend goede deals scoren. Geen excuses meer om niet fit te worden!

Bodystore acties scoren met deze tips

Je bent niet de enige die tijdens Black Friday de beste deals van Bodystore wil scoren. Om ervoor te zorgen dat jij niet met lege handen naar huis hoeft, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. Daarmee gaat het scoren van je favoriete eiwitpoeder en aminozuren zeker weten lukken!

  • Online shoppen? De Black Friday deals beginnen al rond 12 uur ‘s nachts. Wil jij de weight gainers of supplementen niet mislopen? Dan raden we je aan om ‘s nachts klaar te zitten achter je telefoon, tablet of laptop. De kans dat jouw gewenste items nog op voorraad zijn is dan het grootst!
  • Ben je bang dat jouw gewenste items als eerste uitverkocht raken? Zoek deze items online op en sla de URL van deze pagina op. Zo ben je tijdens Black Friday maar één klik verwijderd van het bestellen van je whey, creatine of arginine!