Bosch boormachine Black Friday

55% korting op Bosch boormachine bij Praxis!

Hey, klusser! Ben jij op zoek naar een nieuwe boormachine van Bosch? Dan heb jij tijdens Black Friday flink geluk. Bij Praxis scoor je namelijk te gekke deals op de UniversalDrill 18V accuschroefboormachine van Bosch. Een hele mond vol. En jouw portemonnee blijft overigens ook vol tijdens Black Friday. Want je krijgt maar liefst 55% korting bij Praxis!

Black Friday deals voor je nieuwe Bosch boormachine

Een goede boormachine gaat jaren mee. Daar mag je dus best flink in investeren. Is jouw boormachine aan vervanging toe? Dan is dit hét moment. Want bij Praxis scoor je de Bosch accuschroefboormachine UniversalDrill 18V nu niet voor €199, maar voor slechts €89,99! Dat is maar liefst 55% korting. En voor de snelle rekenwonders onder ons: een korting van €109!

Bosch Black Friday

Als je ‘m niet voor jezelf koopt, koop ‘m dan voor je vader, je vriend, je partner, je broer, neef, collega, buurman.. Er is vast iemand die jij heel blij kunt maken met zo’n te gekke deal! Leuke cadeautip ook voor Sinterklaas of Kerst!

Bosch boormachine Black Friday deals bij Praxis

Deze deal scoor je uitsluitend bij Praxis. Daarvoor hoef je overigens geen Praxis Plus lid te zijn, iedereen kan profiteren van deze te gekke deal. Je hebt tot zondag 28 november de tijd om zo’n mooie boormachine te bemachtigen. Maar wees er snel bij, want OP = OP! En zo’n deal? Die is natuurlijk zeer geliefd. Zorg daarom dat jij vandaag nog die te gekke deal scoort!

Je kunt deze accu schroefboormachine online bestellen (handig als je niet de tijd hebt om naar een Praxis winkel te gaan). Kun je niet wachten tot ‘ie binnen komt? Kijk dan nu waar de dichtstbijzijnde Praxis vestiging is en race je naar de Praxis winkel voor deze te gekke deal!