Karwei

Ga je verhuizen, heeft je woning een stijlvolle make-over nodig of is het nu echt tijd om die krakende deur te vervangen voor een nieuw exemplaar? Bij Karwei vind je alles voor klussen en inrichten. Alles voor in huis dus. Het hele jaar door vind je hier al goede deals, maar tijdens Black Friday doen ze nog extra hun best om jou de beste deals aan te kunnen bieden! Benieuwd welke deals jij dit jaar kan verwachten bij Karwei? Scroll dan nog even verder.

Karwei Black Friday

Als je gaat klussen, ben je bij Karwei altijd aan het juiste adres. Bij deze bouwmarkt vind je namelijk alles om je huis op te knappen of een make-over te geven. Van nieuwe vloeren en sanitair tot aan nieuwe woonaccessoires en behang. En tijdens Black Friday krijg je ook nog eens 20% korting op de hele collectie! Zo wordt het verhuizen, klussen of het aanbrengen van een nieuw kleurtje op de muur nog leuker! Met de Karwei Black Friday deals kan jij je huis echt tot een thuis omtoveren. Dus waar wacht je nog op?

Karwei geeft tijdens Black Friday dus 20% korting op de gehele collectie. Moet je tijdens Black Friday werken of heb je om een andere reden geen tijd om die dag te shoppen? Gamma, het broertje van Karwei, biedt maar liefst 4 dagen leuke deals aan. Bekijk daarom ook eventjes de pagina van Gamma Black Friday!

Black Friday bij Karwei

Je bent jammer genoeg niet de enige die tijdens de Karwei Black Friday je slag wil slaan. Iedereen kan altijd wel een leuk kleurtje op de muur gebruiken of dat ene klusje eindelijk een keer afmaken. Om ervoor te zorgen dat jij niet met lege handen naar huis hoeft, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. Daarmee ga jij zeker weten de beste deals scoren!

  • Wil je in de winkel je slag slaan? Kijk dan goed naar de openingstijden van de dichtstbijzijnde Karwei winkel. Veel winkels passen hun openingstijden namelijk aan. Ze gaan vaak eerder open en later dicht. Hoe eerder je er bent, hoe meer producten nog op voorraad zijn. En hoe later je bent, des te groter is de kans dat die ene lamp of stoel al is uitverkocht.
  • Ga je online shoppen? Kijk dan een paar dagen van tevoren goed welke producten je tijdens Black Friday wil kopen. Maak een lijstje met de URL’s van deze producten. Zo hoef je tijdens Black Friday niet de hele webshop door te zoeken naar de juiste producten en ben je je ‘concurrenten’ gelijk een stapje voor!
  • De deals bij Karwei zijn alleen tijdens Black Friday te scoren. Houdt de Black Friday deals van Gamma goed in de gaten, want deze bouwmarkt biedt maar liefst 4 dagen lang goede deals aan!