doTERRA Black Friday

Gezondheid is het belangrijkste dat je hebt. Als je je goed voelt, straal je dat ook uit. Een goede gezondheid levert je zoveel mooie dingen op. Echter kunnen gezonde voeding en natuurlijke verzorging, zoals goede essentiële oliën, best duur worden. Gelukkig kun je tijdens de doTERRA Black Friday 100% zuivere etherische oliën met korting bestellen. Zo kun ook jij aan de slag met een goede gezondheid!

Black Friday bij doTERRA

De etherische oliën van doTERRA zijn 100% zuiver en uitgebreid getest. Je kunt dus niet alleen voor jezelf etherische oliën toepassen, maar ook voor je partner, je kinderen of een vriend of vriendin! Tijdens Black Friday scoor je tot wel 35% korting op de producten van doTERRA bij Bliz Wellness. En naast de standaard collectie shop je nu ook de speciale cadeau-artikelen, zoals de Holiday Joy 15ml. Maar wees er snel bij, want OP=OP!

doTERRA Black Friday

Beeld: doTERRA

doTERRA Black Friday deals bij Bliz Wellness

Met de doTERRA Black Friday deals kan iedereen werken aan zijn of haar gezondheid. De etherische oliën zijn namelijk 50 tot 70 keer krachtiger dan kruiden. Eén druppel van een essentiële olie staat gelijk aan het drinken van 27 koppen pepermuntthee! Daar kan geen kurkuma of muntthee tegenop.

Doe een paar druppels in een verstuiver om je gezondheid te supporten, je stemming te verbeteren of de lucht te reinigen. Je kunt ook twee druppels onder je voet aanbrengen om zo de snelle werking van etherische oliën te ervaren. Een massage van je partner werkt natuurlijk ook goed. En als laatste kun je ook nog druppels innemen. Plaats een druppel onder je tong, in water, een smoothie of in de soep. Niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook lekker qua smaak!

Zo scoor je de beste doTERRA Black Friday deals

Je weet vanaf nu dus: etherische oliën zijn onmisbaar voor een goede gezondheid. En met hoge kortingen kun je er bijna niet meer omheen! Helaas ben jij niet de enige die tijdens Black Friday los wil gaan. Met deze tips hoef jij niet met lege handen naar huis!

  • Elke etherische olie heeft een eigen functie. Kijk naar wat jouw gezondheid nodig heeft en ga vanuit daar op zoek naar een etherische olie die jou daarbij kan ondersteunen.
  • De actie bij Bliz Wellness duurt van 23 november tot 30 november. Zo heb jij een week lang de tijd om je te verdiepen in de juiste etherische oliën. Want met haast creëer je geen goede basis voor jouw gezondheid.
  • Twijfel je welke etherische olie het beste bij jou past? Laat je adviseren door de medewerkers van Bliz Wellness. Zij kunnen je meer vertellen over de krachtige werking van oliën voor uw gezondheid!