Rituals Black Friday

Rituals is hét geschenk voor in de schoen of voor onder de boom. De fijne shower foams, de rijke olie, scrubs en body lotions hebben een heerlijke geur waarmee je direct een luxe gevoel krijgt. Het is jammer dat de prijzen van de Rituals producten dan best hoog liggen. Rituals Black FridayGelukkig shop je de Rituals producten met korting tijdens Black Friday! Scroll verder om te zien bij welke webshops je de Rituals producten met korting kan scoren!

Black Friday Rituals deals

Wij hebben een overzicht gemaakt van winkels waar jij de Rituals producten met korting kan scoren tijdens de Black Friday sale.

Shop bij Bol.com

Rituals aanbiedingen

De producten van Rituals zijn hun geld echt wel waard. De mooie verpakkingen in combinatie met de fijne producten en de heerlijke geuren, daar mag je best wel wat voor betalen. Gelukkig krijg je tijdens Black Friday toch een beetje korting. Veel korting is het niet, maar elk beetje is mooi meegenomen. Zo krijg je op losse producten enkele euro’s korting, maar op geschenksets kan de korting al snel oplopen tot 5 euro! Leuk om cadeau te doen aan je partner of gewoon om aan jezelf cadeau te doen!

Rituals online bestellen

Het fijne aan Rituals is dat de producten zowel in fysieke winkels als in webshops te verkrijgen is. Heb je dus even geen tijd meer om kerstcadeautjes in huis te halen? Dan kan je de leuke geschenksets natuurlijk altijd nog online bestellen. Let wel op dat je ze op tijd besteld, zodat ze nog op tijd onder de boom kunnen liggen.

Zo shop je de beste Rituals Black Friday deals

Je bent niet de enige die de Rituals Black Friday deals wil scoren dit jaar. Daarom hebben we wat tips op een rijtje gezet zodat je deze Black Friday editie niet met lege handen naar huis hoeft.

  1. Weet welke geur jij of je partner lekker vindt. Ga daarom vlak voor Black Friday even langs de Bijenkorf of een Rituals winkel om verschillende geuren te vergelijken. Zo kan je tijdens Black Friday gewoon online bestellen!
  2. Liever in de winkel kopen? De openingstijden zijn vaak aangepast naar aanleiding van Black Friday. Houdt daar dus rekening mee!