Paul Hewitt

Black Friday is dé dag van het jaar waarop jij kan genieten van de beste deals. Van een nieuwe tv en een gloednieuwe (sport)outfit tot je dagelijkse boodschappen of een dagje uit: tijdens Black Friday scoor je de beste deals op veel verschillende producten en diensten. Sla je slag tijdens Black Friday en shop je nieuwste horloge tijdens de Paul Hewitt Black Friday sale!

Black Friday bij Paul Hewitt

Tijdens Black Friday scoor je de beste deals online en in de winkels. Ga jij dit jaar ook je slag slaan? Bij Paul Hewitt hebben ze te gekke deals voor je in petto. We kunnen je nog niet precies aangeven welke deals dat zijn, maar we kunnen je wel alvast vertellen dat het de moeite waard is om nog even te wachten met het bestellen van je nieuwe horloge of armbandenWant wat we wel zeker weten, is dat je korting ontvangt op de hele collectie!Black Friday komt voor ons Nederlanders goed uit. In Amerika, de plek waar Black Friday oorspronkelijk vandaan komt, worden veel kerstcadeaus ingeslagen met hoge kortingen. In Nederland hebben we naast Kerst ook nog eens flink wat surprises en schoenen te vullen tijdens Sinterklaas. Scoor daarom je nieuwe horloge en armbanden om cadeau te doen aan je partner, familie, vrienden of om gewoon zelf te houden. Want een goed horloge maakt een outfit pas echt compleet!

Paul Hewitt kortingscode

Korting, dat is waar het tijdens Black Friday om draait! En als Nederlander klinkt dat natuurlijk als muziek in de uren. Tijdens Black Friday hoef je gelukkig geen kortingscodes in te voeren, bij veel webshops en winkels wordt die korting automatisch verrekend bij de kassa. Hoe fijn is dat! Tijdens de Paul Hewitt Black Friday sale shop je online de mooiste horloges en armbanden met flinke kortingen. En die kunnen soms wel oplopen tot 80%!

Black Friday wordt vaak uitgebreid met een Black Friday weekend en afsluitende Cyber Monday. Dat betekent dat je niet één, maar maar liefst vier(!) dagen kunt genieten van de beste deals! Ook Paul Hewitt pakt het goed aan met een Black Friday weekend. Moet je werken tijdens Black Friday? No worries, je kan het hele weekend goede deals scoren. Zo loop je er in het nieuwe seizoen weer stijlvol bij!


Paul Hewitt acties scoren met deze tips

Je bent niet de enige die tijdens Black Friday de beste deals van Paul Hewitt wil scoren. Om ervoor te zorgen dat jij niet met lege handen naar huis hoeft, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. Daarmee scoor je dat horloge zeker!

  • Online shoppen? De Black Friday deals beginnen al rond 12 uur ‘s nachts. Wil jij die mooie armbanden en horloges niet mislopen? Dan raden we je aan om ‘s nachts klaar te zitten achter je telefoon, tablet of laptop. De kans dat jouw gewenste items nog op voorraad zijn is dan het grootst!
  • Ben je bang dat jouw gewenste items als eerste uitverkocht raken? Zoek deze items online op en sla de URL van deze pagina op. Zo ben je tijdens Black Friday maar één klik verwijderd van het bestellen van een nieuw horloge voor je vriend(in), familie, vrienden of gewoon voor jezelf!