Black Friday tips: zo scoor je de beste deals

Black Friday komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is voor een goede voorbereiding. Want een goed begin is immers het halve werk. Daarom hebben wij de beste Black Friday tips voor je op een rijtje gezet, zodat jij zowel online als in de winkels de beste deals kan scoren!

Black Friday: online shoppen

Steeds meer mensen kopen hun kleding, accessoires, apparatuur en zelfs scooters en telefoons online. Daarom beginnen we eerst met de tips om online de beste deals te scoren. Are you ready?

  • De Black Friday deals beginnen al rond middernacht, dus zorg dat jij om 00:01u achter je laptop of tablet zit. Je bent namelijk niet de enige die de beste deals wil scoren. Om 00:01u is alles nog op voorraad, maar als je wacht tot vrijdagochtend 08:00u kan er al een hoop verkocht zijn. Het is maar één keer Black Friday, dus het slaaptekort moet je maar even voor lief nemen.
  • Maak een paar dagen van tevoren alvast een lijstje met items die je zeker weten wilt bemachtigen tijdens Black Friday. Zet daar ook de URL’s van de pagina bij, zodat je tijdens Black Friday maar een paar muisklikken verwijderd bent van het bestellen van je favoriete product. Scheelt je tijd én je bent je ‘concurrenten’ een stapje voor.

Er staan nog meer online shopping tips onder de afbeelding. Scroll dus vooral nog even door!

Black Friday tips
  • We hopen dat deze tip overbodig is, maar we zetten hem er toch voor de zekerheid bij: zorg dat je tablet of laptop is opgeladen of in ieder geval aan de oplader ligt als je online je Black Friday deals wil scoren.
  • Weet jij al wat de daglimiet van je betaalpas is? En weet je of je genoeg geld op je betaalpas hebt staan? Nogmaals: een goed begin is het halve werk.
  • Wil je met andere betaalmogelijkheden betalen, zoals Klarna of PayPal? Bekijk dan eerst de algemene voorwaarden of zoek op wat het maximale bedrag is wat je met deze betaalmethoden kan bestellen.

Black Friday: shoppen in winkels

Wil jij liever je Black Friday deals in een echte winkel kopen? Groot gelijk. Dan kan je het product gelijk in het echt zien, even voelen, goed bekijken en eventueel nog advies vragen aan de verkoper (als het niet al te druk is tenminste). Ook voor jou hebben we een aantal tips op een rijtje gezet.

  • Wat staat er op je wishlist? Wat wil je echt bemachtigen tijdens deze Black Friday sale? Zet het op een rijtje, schrijf het op of zet het in de notities van je telefoon.
  • Ken de winkel waar je gaat shoppen. Zodra je weet wat je wilt kopen, moet je nog weten waar alle producten liggen. Het is echt geen gek idee om een paar dagen van tevoren naar de desbetreffende winkel te gaan om te kijken waar jouw gewenste producten liggen. Als de Black Friday gekte dan eenmaal begint, weet jij in ieder geval waar je naartoe moet!

Scroll je nog even verder voor de volgende tips?

Black Friday deals
  • Deze tip staat al bij het rijtje voor online shoppen, maar is voor offline shoppen net zo belangrijk: zorg dat je voldoende geld op je rekening hebt staan. En vergeet ook hier niet om te kijken wat je daglimiet is.
  • Deze tip is vooral bedoeld voor de mensen die grote producten willen kopen tijdens Black Friday. Denk aan een koelkast, vriezer, tv of meubelstuk. Heb je voldoende ruimte in je auto om je nieuwe aankoop mee naar huis te vervoeren? Zo niet, zorg dan dat je op tijd een busje kan huren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Heb jij nog een handige Black Friday tip die niet in onze lijst staat? Laat het ons dan vooral weten! Zo kunnen we steeds meer mensen helpen aan hun Black Friday deals!