Op deze producten ontvang je de meeste korting tijdens Black Friday

Het duurt niet lang meer voordat Black Friday voor je deur staat. En dat betekent dat het nu echt tijd is om ons voor te bereiden op een dag vol korting. Nieuwe kleding, nieuwe meubels, nieuwe woonaccessoires, nieuwe sportitems, nieuwe laptop.. Alles wordt afgeprijsd. Maar in welke categorie scoor je nou eigenlijk de beste deals? Of beter gezegd: welk product?

Dit is het product waar je de meeste korting mee scoort

Tromgeroffel graag! De categorie waar je de meeste korting mee kan scoren, zijn.. Tv’s! Het is ook niet heel gek, gezien de nieuwprijs van tv’s al snel op kan lopen. Twintig procent korting klinkt misschien niet altijd veel, maar op een tv van duizend euro is dat toch mooi tweehonderd euro!

Als je echt voor goede deals wil gaan moet je naar winkels als Coolblue en MediaMarkt voor goede Black Friday deals. Een tablet van €500 wordt met 25% korting ineens een stuk aantrekkelijker! En een nieuwe smartphone van €950 is met 20% korting nu wel de moeite waard.

Is de rest nog wel de moeite waard?

Als je echt geld wil besparen, moet je het opzoeken in een wat hogere prijscategorie. Een trui die normaal €200 kost, wordt dankzij de Black Friday sale ineens wél betaalbaar. En dankzij de goede kwaliteit van deze kleding kan je er weer een tijdje tegenaan. Hoe fijn is dat?!

Er zijn natuurlijk ook categorieën waarvan je jezelf moet afvragen of het wel de moeite waard is. Een shirtje dat afgeprijsd is van €15 naar €12,50.. Of een paar schoenen dat van €100 is afgeprijsd naar €85? Dat zijn voor ons niet bepaald de beste deals. Wil je echt leuke deals scoren dit jaar? Ga eens oriënteren bij luxere winkels.