Tech Fleece Black Friday

Netflixen, sporten, chillen.. De Nike Tech Fleece pakken bieden comfort waar je U tegen zegt. Kortom: die wil je hebben. Je kunt het vest en de trainingsbroek natuurlijk los kopen, maar het liefst wil je een heel pak. Samen met een goed paar sneakers combineer je stijl en comfort. Precies zoals je het hebben wil! Helaas moet je wel even je portemonnee trekken voor de Tech Fleece collectie. Maar wacht! Tijdens Black Friday scoor je hoge kortingen op de aankoop van jouw nieuwe Tech Fleece items.

Nike Tech Fleece deals

Wij hebben een overzicht voor je gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de Tech Fleece items. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je jouw items moet bestellen!

Shop op Nike

Tech Fleece met korting

Korting is altijd goed, toch?! Zeker op de Nike Tech Fleece items. Het is zeer goede kwaliteit, maar honderd euro voor één item? Dat is een beetje te veel van het goede. Gelukkig kun je de Tech Fleece tijdens Black Friday met dikke korting bestellen. Minimaal 20% en soms tot wel 50% korting! Dat kan je tientallen euro’s schelen. Lekker!

tech fleece black friday

Afbeelding: Nike

Zo scoor jij de Tech Fleece tijdens Black Friday

Droom jij ook al van een avondje Netflix, een rondje in de gym of een chill dagje thuis in je nieuwe Tech Fleece outfit? Met Black Friday scoor je veel korting! Hoe je het meeste kans maakt op Tech Fleece met flinke korting, lees je hier!

  1. Er zijn veel webshops en winkels waar je Nike collectie kan kopen, zoals je hierboven kan zien. Sla deze pagina goed op op je telefoon, laptop of tablet. Als het Black Friday is, kan je de URL’s gelijk openen door op de oranje knoppen te klikken. Is jouw favoriete item uitverkocht, dan heb je nog een aantal andere webshops waar je je slag kan slaan! En met zo’n handig overzicht komt dat vast goed.
  2. Ga je jouw nieuwe outfit in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday.
  3. Ga een aantal dagen voor Black Friday naar de winkel om ze te bekijken en onderzoek te doen naar verschillende items, kleuren en fits, zodat je precies weet welk model je moet bestellen!
  4. Bereid je goed voor door te kijken waar de items van Nike in de winkel liggen. Zo hoef je tijdens Black Friday niet als kip zonder kop door de winkel te rennen. Scheelt je weer tijd!