Converse

Black Friday is dé dag van het jaar waarop jij kan genieten van de beste deals. Van een nieuwe tv en een gloednieuwe (sport)outfit tot je dagelijkse boodschappen of een dagje uit: tijdens Black Friday scoor je de beste deals op veel verschillende producten en diensten. Sla je slag tijdens Black Friday en shop een nieuw paar sneakers bij de Converse Black Friday sale!

Black Friday bij Converse

Tijdens Black Friday scoor je de beste deals online en in de winkels. Ga jij dit jaar ook je slag slaan? Bij Converse hebben ze te gekke deals voor je in petto. We kunnen je nog niet precies aangeven welke deals dat zijn, maar we kunnen je wel alvast vertellen dat het de moeite waard is om nog even te wachten met het bestellen van je nieuwe schoenen. Want wat we wel zeker weten, is dat je korting ontvangt op de hele collectie!Black Friday komt voor ons Nederlanders goed uit. In Amerika, de plek waar Black Friday oorspronkelijk vandaan komt, worden veel kerstcadeaus ingeslagen met hoge kortingen. In Nederland hebben we naast Kerst ook nog eens flink wat surprises en schoenen te vullen tijdens Sinterklaas. Scoor een nieuw paar Converse sneakers om cadeau te doen aan je partner, familie, vrienden of om gewoon zelf te halen. Er moet immers wel een toffe sneaker staan om gevuld te worden tijdens pakjesavond!

Converse kortingscode

Korting, dat is waar het tijdens Black Friday om draait! En als Nederlander klinkt dat natuurlijk als muziek in de uren. Tijdens Black Friday hoef je gelukkig geen kortingscodes in te voeren, bij veel webshops en winkels wordt die korting automatisch verrekend bij de kassa. Hoe fijn is dat! Tijdens de Converse Black Friday sale kan je zowel online als in de winkel toffe sneakers kopen. Converse is namelijk bij veel winkels te bestellen!

Black Friday wordt vaak uitgebreid met een Black Friday weekend en afsluitende Cyber Monday. Dat betekent dat je niet één, maar maar liefst vier(!) dagen kunt genieten van de beste deals! Ook Converse pakt het goed aan met een Black Friday weekend. Moet je werken tijdens Black Friday? No worries, je kan het hele weekend goede deals scoren. Zo loop jij er dit seizoen weer trendy bij op je nieuwe Converse All Stars!

Converse acties scoren met deze tips

Je bent niet de enige die tijdens Black Friday de beste deals van Converse wil scoren. Om ervoor te zorgen dat jij niet met lege handen naar huis hoeft, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. Daarmee gaat het scoren van dat nieuwe paar schoenen zeker weten lukken!

  • Online shoppen? De Black Friday deals beginnen al rond 12 uur ‘s nachts. Wil jij je gewenste paar Converse All Stars niet mislopen? Dan raden we je aan om ‘s nachts klaar te zitten achter je telefoon, tablet of laptop. De kans dat jouw gewenste items nog op voorraad zijn is dan het grootst!
  • Ben je bang dat jouw gewenste items als eerste uitverkocht raken? Zoek deze items online op en sla de URL van deze pagina op. Zo ben je tijdens Black Friday maar één klik verwijderd van het bestellen van je nieuwe paar schoenen!
  • Liever in de winkel shoppen? Let dan even goed op de openingstijden van de dichtstbijzijnde winkel, want veel winkels passen hun openingstijden aan. Zo openen winkels eerder en sluiten ze later.
  • Niet als kip zonder kop door de winkel rennen, net zoals de rest? Loop een paar dagen van tevoren een oefenrondje in de winkel. Waar ligt dat ene product wat jij graag wil bemachtigen? Als je dat weet, heb je al een grote voorsprong op je ‘concurrenten’!
  • Weet welke maat je hebt. De maten kunnen onderling verschillen. Heb je standaard maat 39? Converse werkt ook met halve maten. Misschien zit maat 38,5 dan net wat beter! Ga een paar dagen van tevoren naar de winkel om te passen, zodat je weet welke maat je tijdens Black Friday moet scoren!