Nike Black Friday

Denk je aan sportkleding, dan denk je automatisch aan Nike. Nike is hét merk voor sportkleding, schoenen en accessoires. En net als Black Friday is Nike typisch Amerikaans. Het kan dan ook niet anders dat Nike meedoet aan de Black Friday sale van dit jaar. Tijd om alvast aan onze nieuwe voornemens te werken!


Black Friday bij Nike

De afgelopen jaren was Nike al van de partij op Black Friday. De kortingen kunnen flink oplopen tijdens deze dag. En niet alleen op hun sportkleding, -schoenen en -accessoires, maar ook op de casual kleding die je dagelijks aan kan doen. Kortom: hier moet je bij zijn!

De afgelopen jaren hield Nike het niet alleen bij Black Friday, maar maakte er ook een echt Black Friday weekend van. Hierdoor kan je dus maar liefst drie(!) dagen genieten tot wel 30% extra korting op afgeprijsde artikelen en tot wel 20% korting tijdens de afsluiter, Cyber Monday. Vergeet niet om de code ADDON30 te gebruiken, zodat je 30% korting krijgt op afgeprijsde artikelen!

Nike Black Friday sale

Zoals je misschien wel weet, heeft Nike naast hun webshop ook offline winkels. Tijdens Black Friday, het bijkomende Black Friday weekend én Cyber Monday kan je dus zowel on- als offline de beste deals scoren. En de producten van Nike zijn daarnaast ook nog eens te vinden tijdens de Wehkamp, Zalando en Bol.com Black Friday sale. Je hebt dus genoeg mogelijkheden om jouw nieuwe sportoutfit(s) met hoge kortingen te bestellen.

Nike Black Friday: sneakers

Iedereen kent de Nike Air Max schoenen wel. Ze zijn razend populair, ieder jaar gaan er weer duizenden paren over de toonbank en er is zelfs een speciale ‘Nike Air Max’-dag in het leven geroepen. Wil jij deze populaire schoenen ook bemachtigen tijdens Black Friday? Dat kan! Want de Black Friday kortingen gelden niet alleen op hun assortiment sportkleding, maar ook op de collectie sneakers!

Nike Black Friday Weekend

Zoals je hebt kunnen lezen, is één dag niet genoeg voor Nike. Je hebt maar liefst vier dagen de tijd om de beste deals te scoren. Online of in de winkel? Je moet er snel bij zijn, want de producten van Nike zijn razend populair. Om ervoor te zorgen dat jij niet lege handen weggaat, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet.

  • Ken je maten. Niet elk sportmerk is hetzelfde. Draag je van het ene sportmerk een S, dan kan dat bij Nike misschien wel een M zijn. Vooral als je online gaat bestellen is het goed om te weten welke maten je moet bestellen. Want als we onze Nike Black Friday deals inmiddels hebben besteld, kunnen we niet meer wachten om onze nieuwe sportoutfits aan te doen!
  • Welke items wil jij graag bestellen op de webshop? Maak een lijstje en verzamel de URL’s erbij, zodat je tijdens Black Friday direct naar de juiste pagina kan. Scheelt je weer tijd en zo ben je de concurrentie net een stapje voor!
  • De winkels gaan pas rond 9 uur ‘s ochtends open (afhankelijk van de locatie van de winkel). Wil jij als een van de eerste naar binnen kunnen? Ga dan vroegtijdig naar de winkel, want inmiddels zijn ook de Nederlanders ‘besmet’ met de Black Friday gekte. Je kan er dus niet vroeg genoeg bij zijn.
  • Ga je online shoppen? Op de webshop beginnen de Black Friday deals al om 00:01u middernacht. Zorg dat je dan achter je laptop zit, zodat je nog de meeste keuze hebt. De producten zijn namelijk binnen no time uitverkocht.

Succes met shoppen en vergeet niet: Just Do It.