Black Friday Apple Airtag

De Airtag is door Apple op de markt gebracht zodat je nooit meer naar je sleutels of portemonnee hoeft te zoeken! Hang de Airtag aan je sleutelbos of stop hem in je tas en vind jouw spullen terug op de ‘Zoek mijn’ app van Apple! Door de ingebouwde geluidsfunctie kan je door middel van een geluid alles binnen een ogenblik terugvinden. Daarnaast geeft de app door middel van de ingebouwde Ultra-wideband technologie de richting waarin je moeten zoeken aan. Op deze manier kan je je spullen niet meer kwijtraken.

 

Black Friday Airtag deals

Wij hebben een handig overzicht gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de Airtag van Apple. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je moet zijn!

Apple Airtag bestellen

De producten van Apple zijn al jaren populair en hebben een goede naam. Dit nieuwe product werkt perfect met je Iphone en zorgt ervoor dat je via de ‘Zoek-mijn’ app al je spullen terug kan vinden. De Airtag is online verkrijgbaar maar ook in diverse winkels ligt hij tussen de schappen.

 

Airtag deals tijdens Black Friday

De Airtag van Apple is een echte investering. Maar waarom zou je de volle pond betalen als je hem ook met korting kan bestellen? Tijdens Black Friday en de bijbehorende Cyber Week ontvang je veel korting op je nieuwe tracker. Bekijk de webshops hierboven en scoor jouw nieuwe Airtag voordat ze zijn uitverkocht!

Zo scoor jij de Apple Airtag tijdens Black Friday

De Airtags zijn erg gewild. Wees er dus op voorbereid dat jij niet de enige bent die een Airtag wil bestellen tijdens Black Friday. Om jou een handje te helpen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Zo hoef je niet met lege handen naar huis deze Black Friday editie!

  1. Veel webshops bieden Airtags aan. Genoeg keuze, dus! Sla de URL van deze pagina op, zodat je ‘m tijdens Black Friday makkelijk kunt openen. Zijn de Airtags bij Amac uitverkocht? Dan kan je bij een van de andere webshops kijken of ze daar nog wel op voorraad zijn!
  2. Ga je een Airtag in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday. En weet ook waar de Airtags precies liggen, zodat je tijdens Black Friday precies weet waar je naar toe moet lopen. Scheelt je weer tijd! Zo liggen ze bij MediaMarkt niet in de schappen, maar moet je er specifiek naar vragen bij een medewerker.