Black Friday Apple MagSafe

Alle producten van Apple zijn erg populair en dit geldt ook voor de Apple MagSafe-oplader. Met deze nieuwe draadloze oplader voorzie jij je Iphone snel van nieuwe energie. Het draadloos opladen zorgt voor gemak en voorkomt gedoe met kapotte kabels. De MagSafe is te gebruiken voor iedere Iphone met ondersteuning voor draadloos opladen. Bij generaties vanaf de Iphone 12 zorgt de ingebouwde magneet ervoor dat de oplader zich vastklikt aan je telefoon zodat je deze tijdens het opladen gemakkelijk kunt blijven gebruiken. Dit werkt niet met oudere generaties aangezien deze geen ingebouwde magneet bevatten.

Black Friday MagSafe deals

Wij hebben een handig overzicht gemaakt met verschillende winkels die meedoen aan Black Friday en korting geven op de MagSafe van Apple. Zo weet jij direct bij welke webshop of winkel je moet zijn!

 

Apple MagSafe bestellen

Wil jij ook het gemak van de MagSafe ervaren? Dan is Black Friday hét moment om hem te bestellen. Tijdens Black Friday ontvang je 15% of soms zelfs 20% korting op de Apple MagSafe! Echt de moeite waard! Shop je Apple MagSafe bij een van bovenstaande winkels.

MagSafe deals tijdens Black Friday

De MagSafe van Apple zijn een echte investering. Maar waarom zou je het volle pond betalen als je hem ook met korting kan bestellen? Tijdens Black Friday en de bijbehorende Cyber Week ontvang je veel korting op je nieuwe draadloze koptelefoon. Bekijk de webshops hierboven en scoor jouw nieuwe MagSafe voordat ze zijn uitverkocht!

 

ZO SCOOR JIJ DE APPLE MAGSAFE TIJDENS BLACK FRIDAY

De MagSafe is erg gewild. Wees er dus op voorbereid dat jij niet de enige bent die een MagSafe wil bestellen tijdens Black Friday. Om jou een handje te helpen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Zo hoef je niet met lege handen naar huis deze Black Friday editie!

  1. Veel webshops bieden de MagSafe aan. Genoeg keuze, dus! Sla de URL van deze pagina op, zodat je ‘m tijdens Black Friday makkelijk kunt openen. Is de MagSafe bij Amac uitverkocht? Dan kan je bij een van de andere webshops kijken of ze daar nog wel op voorraad zijn!
  2. Ga je de MagSafe in de winkel kopen? Let dan goed op de openingstijden, want deze zijn vaak aangepast vanwege Black Friday. En weet ook waar de MagSafe precies ligt, zodat je tijdens Black Friday precies weet waar je naar toe moet lopen. Scheelt je weer tijd! Zo liggen ze bij MediaMarkt niet in de schappen, maar moet je er specifiek naar vragen bij een medewerker.

Wanneer begint de Apple MagSafe Black Friday?

Via de officiële Apple webshop krijg je pas op Black Friday zelf korting. Bij webshops als Coolblue en MediaMarkt krijg je al eerder korting. Wil je de beste MagSafe deals niet mislopen? Kijk dan op Blackfridaysale.nl hoeveel korting je nu al kunt krijgen.

Zijn de MagSafe Black Friday deals ook in de winkel beschikbaar?

De MagSafe deals zijn zowel online als in de winkel te verkrijgen. Let er wel op dat Coolblue geen echte winkel heeft. Hier kun je alleen producten testen of je bestelling ophalen. Bij MediaMarkt of Amac kun je de MagSafe wel in de winkel kopen. Op de website kun je de winkelvoorraad bekijken. Wil je jouw nieuwe MagSafe online kopen? Wij hebben een lijst met alle webshops waar je dit model met korting kunt scoren!