Black Friday COD Vanguard

Ga samen met je vrienden het gevecht aan tegen spelers over de hele wereld of laat je meeslepen in de singleplayer-campagne. De CallofDuty-franchise heeft gekozen voor een spel die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Black Friday Call of Duty Vanguard deals

Call Of Duty is een shootergame voor de Playstation en Xbox waarbij je het gevecht op elke plek met ieder arsenaal aan kan gaan. Elk jaar komt de nieuwste versie van COD uit rond oktober. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Gelukkig is dat nog wel voor Black Friday, want tijdens Black Friday scoor je de nieuwste versie van COD met hoge kortingen. Hoeveel? Nou, oplopend tot wel 50% bij o.a. Wehkamp en Bol.com!

 

 

Call of Duty Warzone in de nieuwste Vanguard game

Call of Duty heeft ook aangekondigd een nieuwe integratie van Warzone te introduceren in Vanguard. Dit bied je nog meer speelmogelijkheden en ervaringen op een compleet andere manier. Duik met je vrienden in een wereld met 100 spelers en vecht tot je als laatst overblijft! Warzone bied veel gratis content die vrij te spelen is.

COD Vanguard voor Playstation, PC en Xbox

Ook de nieuwste versie van COD zal weer beschikbaar zijn voor Playstation, PC en Xbox. Let daarom goed op welke versie je online scoort of in de winkel koopt. Het spreekt bijna voor zich, maar toch zijn er nog genoeg mannen (en een paar vrouwen) die hier de mist mee ingaan.

Zo scoor je de Call of Duty Vanguard tijdens Black Friday!

Kan jij niet wachten om de nieuwste versie van COD te spelen met je vrienden? Bereid je dan maar goed voor, want je bent niet de enige die COD met korting wil bemachtigen. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet waarmee je de kans op scoren tijdens Black Friday aanzienlijk vergroot.

  • Online bestellen? Black Friday begint al rond middernacht. Zorg dus dat je wakker bent en je laptop opgeladen en open hebt staan, zodat je direct op je doel af kan. Een blikje energie of bakje koffie sleept je er wel doorheen.
  • Zorg dat je van tevoren de URL’s van verschillende aanbieders klaar hebt staan. Je kan COD Vanguard namelijk bij meerdere winkels zoals Bol.com en MediaMarkt bestellen. Bij hoe meer website je probeert, hoe groter de kans.
  • Toch liever in de winkel kopen? Weet waar deze game ligt. Dat scheelt je zeker weten tijd en zorgt ervoor dat jij niet als kip zonder kop de winkel doorrent. Rennen doe je wel weer op het online voetbalveld.
  • Klein detail, maar zeker niet onbelangrijk: zorg dat je voldoende geld op je rekening hebt staan. Tja, het komt nog wel eens voor..