Black Friday Fifa 22

Mannen, opgelet. Fifa – hét spel voor de Playstation en Xbox – doet ook mee aan Black Friday. De nieuwste versie voor het volle pond kopen is dus niet meer nodig. Weten hoeveel korting je krijgt en waar je deze game met korting kan kopen? Lees dan vooral nog even verder.

De nieuwe hyperMotion-technologie geeft je dit jaar weer een compleet andere ervaring dan voorgaande jaren. Zo vormen alle 11 de spelers op het veld echt een team en reageren zij op elkaar. Ook de computer waar je tegen speelt is een stuk intelligenter geworden en zal zich aanpassen aan jouw speelstijl. Daarnaast beweegt de bal realistischer en is de motoriek van de spelers aanzienlijk verbeterd!

 

Black Friday Fifa 22 deals

Fifa is een voetbalgame voor de Playstation Xbox waarbij jij dé ster op het online voetbalveld uit kan hangen. Elk jaar komt de nieuwste versie van Fifa uit in de laatste week van september. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Gelukkig is dat nog wel voor Black Friday, want tijdens Black Friday scoor je de nieuwste versie van Fifa met hoge kortingen. Hoeveel? Nou, oplopend tot wel 50% bij o.a. Wehkamp en Bol.com!

BLACK FRIDAY FIFA PACKS

Bereid je maar alvast voor op bizarre FUT-aanbiedingen tijdens Black Friday en Cyber Monday. Als je inlogt tijdens Black Friday, scoor je de beste packs tegen mooie kortingen. Elk uur worden weer nieuwe packs aangeboden. Dus mannen, neem lekker een dagje vrij want deze packs zorgen voor een sterk team.

Fifa 22 voor Playstation, Nintendo en Xbox

Ook de nieuwste versie van Fifa zal weer beschikbaar zijn voor Playstation, Nintendo en Xbox. Let daarom goed op welke versie je online scoort of in de winkel koopt. Het spreekt bijna voor zich, maar toch zijn er nog genoeg mannen (en een paar vrouwen) die hier de mist mee ingaan.

Black Friday Fifa 22 deals scoren

Kan jij niet wachten om de nieuwste versie van Fifa te spelen met je vrienden? Bereid je dan maar goed voor, want je bent niet de enige die Fifa met korting wil bemachtigen. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet waarmee je de kans op scoren tijdens Black Friday aanzienlijk vergroot.

  • Online bestellen? Black Friday begint al rond middernacht. Zorg dus dat je wakker bent en je laptop opgeladen en open hebt staan, zodat je direct op je doel af kan. Een blikje energie of bakje koffie sleept je er wel doorheen.
  • Zorg dat je van tevoren de URL’s van verschillende aanbieders klaar hebt staan. Je kan Fifa 22 namelijk bij meerdere winkels zoals Bol.com en MediaMarkt bestellen. Bij hoe meer website je probeert, hoe groter de kans.
  • Toch liever in de winkel kopen? Weet waar deze game ligt. Dat scheelt je zeker weten tijd en zorgt ervoor dat jij niet als kip zonder kop de winkel doorrent. Rennen doe je wel weer op het online voetbalveld.
  • Klein detail, maar zeker niet onbelangrijk: zorg dat je voldoende geld op je rekening hebt staan. Tja, het komt nog wel eens voor..